Рулетики з лаваша з сьомгою і беконом рецепт з фото

Рулетики з лаваша з начинкою – це безпрограшний варіант, як для великої, так і нечисленної компанії. Приготувати цю закуску не складе особливих труднощів і не відніме багато дорогоцінного часу. Начинок для приготування рулетиків безліч, але я віддаю перевагу рибу або м’ясо. Тому пропоную саме ці два варіанти з сьомгою і з беконом.

Що потрібно, щоб приготувати рулетики з лаваша:

Склад:

Лаваш вірменський тонкий;

Сьомга слабосолона;

Сир вершковий плавлений;

Зелень кропу.

Що потрібно, щоб приготувати рулетики з лаваша:

Рецепт приготування:

Сьомгу нарізати тонкими скибочками, можна використовувати вже готову нарізку.

Лаваш розділити навпіл, змастити обидві половинки вершковим сиром. Викласти на одну половинку скибочки сьомги,

а на іншу бекон.

Зелень кропу промити, обсушити, дрібно нарізати і посипати зверху на сьомгу

і бекон.

Лаваш з начинкою скрутити в рулети і обернути харчовою плівкою, відправити у морозильну камеру хвилин на 10-15 або в холодильник на тридцять хвилин для того, щоб він просочився.

Перед подачею на стіл нарізати невеликими шматочками, викласти на тарілку і прикрасити на свій розсуд.

Хочу запропонувати ще кілька варіантів начинок:

– крабові палички подрібнити, змішати з тертим сиром, додати трохи часнику, зелені кропу або петрушки і заправити майонезом;

– рибні консерви розім’яти, змішати з тертим сиром, додати нарізану зелень і додати майонез, все ретельно перемішати;

– шинку натерти на тертці з великими отворами, змішати з тертим сиром, зеленню і майонезом.

Результат:

Квітень 21st, 2016 by

Варто почитати: