Рулет з сала Равлик, Маринований в своєму соку рецепт з фото

Така закуска обов’язково сподобається чоловікам. Завдяки тому, що сало маринується у своєму соку, воно виходить досить ніжним і м’яким. А часник і чорний перець додають подчеревку пікантності. Такий рулет можна сміливо подавати на святковий стіл, адже він відмінно поєднується з міцними напоями і овочевими салатами.

Склад:

Шматочок дуже тонкого підчеревина (50 см в довжину і 30 см завширшки.);

Сіль;

Лавровий лист;

4 – 5 зубків часнику;

Чорний мелений перець;

Коріандр горошок;

Паприка мелена.

Рецепт приготування:

Для рецепта береться не м’ясної подчеревок смоленный соломкою, але якщо вам припав до душі шматочок сала з прошарками м’яса, то буде теж не погано. Промийте продукт і оскребите шкіру від бруду.

2 столові ложки солі насипте в зручну для вас тарілку і зробіть ямку посередині. У заглиблення додайте 1/2 чайної ложки чорного перцю, 1 чайну ложку меленої паприки і 1 чайну ложку коріандру горошком. Ретельно перемішайте спеції.

3 великих лаврових листа промийте і покладіть на серветку для просихання. Часник очистити і дуже дрібно нарубаєте гострим ножем.

Сало з усіх боків вмочіть у сіль зі спеціями.

Внутрішню сторону підчеревина потрібно натирати сумішшю руками, щоб сіль швидше розчинялася. Тепер візьміть лавровий лист і поломайте на дрібні частини. Розкладіть шматочки так само на внутрішню сторону сала.

Туди ж слідом за лавровим листом надсилається часник. Його ми не просто розкладаємо, а гарненько при цьому розминаємо рукою, тим самим здобуваючи сік.

Розкладіть сало на обробну дошку і загорніть в рулет, залишаючи спеції в середині.

Все це ми пов’язуємо капроновою ниткою і відправляємо в тісний лоток.

Якщо кришка посудини вище рулету на кілька сантиметрів, то варто покласти який-небудь гніт. Можна використовувати шматочок солоного сала. Покладіть його поверх рулету і щільно притисніть кришкою.

Закуска буде готова через добу. Завдяки часнику подчеревок пустить сік і промаринується в ньому ж. Подаючи рулет на стіл, ріжте його дуже тонко, так смак буде набагато вишуканіше.

Результат:

Квітень 28th, 2016 by

Варто почитати: