Рулет з оселедцем рецепт з фото

Рулет з оселедцем і буряком – це оселедець під шубою по-французьки. Взагалі, за основу в цьому рецепті прийнято брати французький батон. Але якщо у вас немає можливості його купити, тоді можна приготувати булочку самому. Закуска виходить не тільки смачним, але і дуже ефектною.

Розглянемо рецепт приготування смачної оселедця під шубою по-французьки, а також список інгредієнтів.

Що потрібно, щоб приготувати рулет з оселедцем:

Склад:

Для булочки потрібно:

сухі дріжджі (магазинні) – 1 ч. ложка;

молоко (будь-яке) – 200 мл;

яйце куряче (свіже, з холодильника) – 1 шт.;

кухонна сіль – за смаком;

білий цукор – 2 ч. ложки;

пшеничне борошно (вищий сорт) – по консистенції;

Для начинки потрібно:

буряк відварена – 1 шт.;

майонез будь – 2 ст. ложки;

часник – 1 зубчик;

оселедець (нарізана) – 15 шматочків;

Для прикраси страви потрібно:

свіжий огірок – 1 шт.;

кріп свіжий – 1/4 пучка;

петрушка свіжий – 1/4 пучка.

Як приготувати рулет з оселедцем:

Рецепт приготування:

Очищайте оселедець, прибирайте кісточки і поріжте її шматочками.

Тепер замісимо тісто для булочки. З’єднайте сухі дріжджі з теплим молоком. Потім вбийте яйце, додайте куховарську сіль і білий цукор. Перемішайте і починайте додавати пшеничне борошно, замішуючи тісто. Сформуйте рулет з тіста і випікайте в духовці до появи золотої скоринки.

Буряк відваріть, остудіть і очистіть. Потім натріть на тертці.

Додайте в буряках майонез і перемішайте.

Часник очистіть і подрібніть на часничниці.

Буряк добре перемішайте, щоб часник рівномірно розподілився.

До цього часу булочка повинна бути вже готова. Дістаньте її з духовки і дайте їй охолонути.

Тепер потрібно видалити всю м’якоть у булочки.

Тепер треба викласти буряк в кожну частину булочки.

Далі в центр викладайте шматочки оселедця.

З’єднайте булочку і розріжте на порційні шматочки.

акуратно Викладіть рулетики на тарілку.

Тепер добре помийте петрушку і викладіть її біля кожного рулетика.

Свіжі огірки помийте і поріжте кружечками.

Викладіть кружечки огірка по краю тарілки.

Гілочки кропу покладіть теж по краю тарілки. Ще можна кружечки огірків тонко порізати і згорнути. Виходить красиво. Закуска готова.

Результат:

Травень 4th, 2016 by

Варто почитати: