Рулет з лаваша з крабовими паличками 2 рецепта з фото

Рулет з лаваша з крабовими паличками і сиром рецепт приготування з фото . Проста і ситна закуска, на яку не витрачається багато часу та грошей – ось мрія будь-якої господині. Ну, скажіть, хто не хоче приготувати смачне блюдо, яке можна подати гостям, з’їсти самим і навіть взяти на природу?

Та всі, хто знає, кухонний побут мріє про це. Отже, ваша мрія збулася.Така закуска є – це рулет з лаваша з крабовими паличками і сиром . Продукти для цієї страви коштує не дорого і результат поєднання продуктів вас порадує.

Для приготування рулету з лаваша з крабовими паличками потрібно:

– лаваш тонкий – 3шт.;

– крабові палички – 240гр.;

– плавлений сирок – 300гр.;

– яйце – 4шт.;

– майонез;

– зелень.

Рецепт приготування рулету з лаваша з крабовими паличками:

Рулет з лаваша з крабовими паличками відмінне блюдо, яке люблять як діти, так радіють і дорослі, причому навіть в якості закуски під гарячливе. Лаваш поки залиште в спокої і зробіть три різних пасти рулету. Натріть на тертці яйця, завчасно зварені, плавлений сирок і крабки. Порада: щоб легко натерти плавлений сирок і крабові палички для начинки рулету з лаваша – покладіть їх в морозилку на пів години, після вони будуть не такими м’якими.

Тепер ці натерті продукти потрібно заправити майонезом. До яйцю додайте дрібно нарізану зелень. Дуже добре поєднується з яйцями петрушка, базилік, кінза. Якщо ви не любите зелень, то можна обійтися без неї. До плавленому сиру, для любителів гострого, можна додати часник, пропущений через прес.

На плоску поверхню покладіть лаваш. Обріжте ножицями нерівні краї, зробивши його більш прямокутним. Так вам буде зручніше згортати рулет. Намажте перший лаваш крабовою пастою. Намагайтеся рівномірно розподілити пасту по всій поверхні.

Накрийте перший шар другим лавашем. Його намажте плавленим сирком.

Знову накрийте лавашем і нанесіть останню пасту з яєць і кропу.

Скурутите лаваші в рулет. Щоб рулет з лаваша з крабовими паличками і сиром добре просочився і не втратив форми, оберніть його фольгою або харчовою плівкою. Покладіть його в холодильник на кілька годин.

Коли рулет з лаваша з крабовими паличками просочиться начинкою , він буде дуже смачним. При подачі наріжте рулет з лаваша з крабовими паличками і сиром на шматочки. Отже, дозвольте представити – Рулет з лаваша з крабовими паличками»!

Рулет з лаваша з крабовими паличками і огірком

Закуски – це прекрасний початок будь-якого святкового обіду. Дуже важливо, щоб вона була не дуже ситні, але пикетные для збудження апетиту. Рулет з лаваша з крабовими паличками готуватися з недорогих продуктів і має пікантний смак, який їй надає часник. Ті, хто не любить часник може обійтися без нього, але за смаковими якостями закуска трохи програє. Отже, перейдемо до самого рецепту рулету з лаваша з крабовими паличками.

Інгредієнти:

– лаваш вірменський (тонкий) – 2 штуки;

– яйце – 2 штуки;

– крабові палички – 200 г;

– сир – 200 г;

– майонез, зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля);

– чорний мелений перець;

– часник – 3-4 зубчики.

Рецепт приготування рулету з лаваша з крабовими паличками і яйцем:

Яйця попередньо відварити. Крабові палички, сир, яйця натерти на крупній тертці.

Зелень дрібно порубати.

Майонез видавити в окрему миску, додати до нього пропущений через прес часник переміщати.

На столі розкласти один з пластів лаваша. Ретельно промазати всю його поверхню майонезом з часником.

Висипаємо зелень і сир, рівномірно розподіляємо по всій поверхні.

Далі укладається другий лист лавашу і промащується соусом з майонезу. Зверху посипається крабовими паличками і яйцем.

Тепер лаваші акуратно згортаються в рулет. Можна обмотати його харчовою плівкою або фольгою.

Прибрати закуску в холодильник на 2-3 години. Перед подачею на стіл нарізати на шматочки товщиною 3-4 див.

В якості начинки замість крабових паличок можна використовувати копченості або ковбасу, додати свіжий або солоний огірок.

Квітень 29th, 2016 by

Варто почитати: