Рагу з картоплі та кабачків

Це смачне і корисне рагу в якості гарніру може чудово доповнити будь-яке м’ясне блюдо, будь то гуляш, м’ясна відбивна або проста сарделька.


Необхідні інгредієнти:

1. Великий картопля – 4 шт.
2. Одна морква середніх розмірів
3. Один невеликий кабачок або половинка великого.
4. Велика цибулина
5. Томатна паста
6. Сіль
7. Перець

Інгредієнти для рагу.

Рагу з картоплі та кабачків, приготування:

Крок 1.
Всі овочі чистять: знімають шкірку за допомогою овочечистки з моркви, картоплі і кабачки, цибулю очищають від лушпиння. Якщо кабачок молодий, з м’якими насінням, його ріжуть.
Крок 2.
М’якоть нарізаємо великими кубиками.
Нарізаємо кабачок.
Крок 3.
Точно такими ж кубиками картоплю ріжуть
Нарізаємо картоплю.
Крок 4.
і цибулю.
Нарізаємо цибулю.
Крок 5.
Моркву подрібнюють на дрібній тертці.
Крок 6.
Овочі складають у глибоку сковорідку, заливають склянкою води і тушкують чверть години.

Крок 7.
Додають трохи солі, столову ложку з гіркою пасти, перчать і перемішують.

Крок 8.
Накривають сковорідку кришкою і тримають на вогні ще хвилин 10.

Крок 9.
Готові овочі виходять незвичайно смачними. Крім того, приготоване без масла рагу виходить дієтичним і містить мінімум калорій.
Рагу з картоплі та кабачків.

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: