Прикраса страв: квітка з цибулі і моркви

1. На цибулині синього ялтинської цибулі робимо спеціальним ножем надрізи по всій окружності цибулини. Поділяємо цибулину на дві частини. Для цієї мети краще всього підійде плоска цибулина.


2. Кожну частину поділяємо на складові.

Поділяємо на складові.

3. На цибулині білого кольору робимо по колу косі надрізи звичайним ножем. Для цієї мети цибулину нам потрібно вибрати витягнуту вгору.

На білому цибулі робимо надрізи.

4. Поділяємо цибулину на дві частини.

Поділяємо цибулину на дві частини.

5. Проробляємо процедуру, аналогічну тій, що ми робили для синьої цибулини.

Білу цибулину так само поділяємо на складові.

6. Далі змішуємо елементи довільним чином. Наприклад, так: за основу візьмемо елемент синього цибулі, помістимо в нього елемент білого лука. В середину помістимо шматочок моркви.

Робимо квіточку.

7. Декоруємо квітка зеленню.

Прикраса для страв у вигляді квіточки.

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: