Поради молодим господаркам як правильно готувати сирники

Молодим хазяєчкам хотілося б дати декілька порад з приготування сирників. Тепер кожен зможе здивувати гостей своїм кулінарним талантом. Навіть таке просте блюдо на перший погляд в приготуванні має свої тонкощі.

Приготування сирників має свої тонкощі.

Які інгредієнти вам знадобляться:
натуральний сир (не з пачки) – триста грам;
одне яйце;
дві великі ложки цукру;
трошки солі;
три великих ложки борошна.

Приготування сирників:
Важливим моментом є те, що ми не використовуємо в нашому рецепті соду, вона може зіпсувати смакові якості сирників. Смажити сирники слід на соняшниковій олії, зауважте рафінованому. Перед тим як змішати сир з іншими інгредієнтами, слід його підсушити, бажано щоб він став твердим. Трохи пізніше додаємо в сир куряче яйце, додаємо цукровий пісок, додаємо сіль і борошно, перемішуємо всі компоненти. Консистенція повинна вийти густоватой.

Для ліплення сирників нанесіть трохи борошна на долоні, щоб при формуванні вони не прилипали до шкіри. Грудочки повинні вийти не більше волоського горіха, далі надайте їм форму коржів.

І кладемо їх на сковорідку.

Перед тим як смажити сирники, розігріти на сковороді масло, далі трохи зменшіть вогонь і можна викладати їх. Якщо будете готувати на великій температурі, вони підгорять. Кришкою закривати сковороду не слід. Сирники готуються близько п’яти хвилин, не забудьте їх перевертати.

Щоб сирники вийшли ще смачніше, в них можна додати сушений виноград або варення. Якщо ви вибрали для начинки родзинки, то його необхідно перед змішуванням з сиром попередньо підготувати, заливши його гарячою водою і дати постояти близько години.Тільки розм’якшені ягоди будуть придатні для начинки. Змішувати родзинки можна по закінченні приготування сирників, а можна по три, чотири штучки класти в сирники під час їх формування.

Красиво подавайте до столу.

При подачі на стіл, викладіть сирники в тарілку і полити їх сметаною, хтось любить їсти їх зі згущеним молоком, у всіх різні смаки.

Бажаємо удачі у приготуванні сирників, сподіваюся, наші поради допоможуть вам!

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: