Помідори фаршировані «Букет» рецепт з фото

Ось – ось настане святковий подія для вашої родини і ви як зазвичай це буває, ламаєте голову над передбачуваним меню. Знаю по собі, як це складно підібрати смачні і в теж час красиві і нескладні основні страви і закуски для святкового столу, так і час невблаганно наступає на п’яти. Пропоную вам закуску, що поєднує всі перераховані вище.

Що потрібно, щоб приготувати помідори фаршировані:

Склад:

Помідори дрібні;

Яйце столове – 2 шт.;

Волоські горіхи – 50 гр.;

Часник – 2-4 зубчики;

Сир твердих сортів – 100 гр.;

Майонез;

Зелений лук.

Як приготувати помідори фаршировані:

Рецепт приготування:

Для цієї закуски відібрати стиглі, щільні без пошкоджень помідори довгастої форми (бажано). Помити, обсушити паперовим рушником. Озброївшись гострим ножем, робимо надрізи на підставі помідори у формі тюльпана.

Прибираємо те, що ми надрізали і видаляємо акуратно чайною ложкою сік, насіння і частину м’якоті з помідор, отримаємо заготовочки для майбутніх тюльпанчиков.

Яйце зварити круто, остудити в холодній воді, очистити від шкаралупи.

Сир, яйця, часник і волоські горіхи змолоти з допомогою блендера або натерти на дрібній тертці, додати майонез, сіль за смаком і перемішати до однорідної консистенції.

Заповнюємо фаршем наші заготовки тюльпанів.

На плоску тарілку викласти зелену цибулю це будуть стеблинки,

згори на нього укласти фаршировані помідори імітуючи букет,

доповнимо композицію нарізаними скибочками свіжого огірка і зеленим горошком.

Травень 7th, 2016 by

Варто почитати: