Подвійні роли рецепт з фото

Експериментують у приготуванні ролів з усім, з чим тільки можна: начинка, прикраса, види. Ось і я вирішила спробувати провести експеримент і приготувати подвійні роли, тобто такі, які скручуються попарно. Приготування їх правтически нічим не відрізняється від класичних, крім останніх етапів, але про все по порядку.

Для приготування одного такого ролу буде потрібно:

Склад:

2 аркуша водорості норі;

100-120 грамів рису;

скибочки огірка;

зелень;

сирна паста;

для начинки можна використовувати скибочки риби або крабових паличок;

Ну і звичайно ж, васабі;

маринований імбир;

кунжут;

соєвий соус.

Як приготувати подвійні роли:

Рецепт приготування:

Перший лист норі розриваємо навпіл.

Кладемо на половинку начинку. Рис розрівнюємо по поверхні цієї половинки, потім змащуємо сирною пастою і викладаємо огірки і рибу (крабове м’ясо).

Звертаємо першим міні-рол. Обережно притримуючи рогожу і начинку.

Те ж саме повторюємо з другою половинкою норі.

Тепер беремо другий лист норі, змочуємо його по всій поверхні подкисленой водою.

Викладаємо на змочену водорість викладаємо відразу 2 готових міні-ролу.

І загортаємо вже обидва міні-ролу в один хворий мега-рол.

Готовий рол виглядає таким чином.

Розрізаємо його також, як і звичайні класичні роли, спочатку на 2 частини ,а потім кожну ще на 3. Готові роли викладаємо на блюдо.

Результат:

Травень 1st, 2016 by

Варто почитати: