Піца з баклажанами і кабачками

Піца з баклажанами і кабачками, притрушена зеленню і твердим сиром – це неймовірно смачно!

Склад:

1. чиста вода – 150 мл;
2. молоко будь-який (на ваш
вибір і жирності, і за місцем придбання) – 150 мл;
3. сухі дріжджі (в маленьких пакетах) – столова ложка,;
4. яйця курячі – 1 шт.;
5. кухонна сіль – щіпка,;
6. білий цукровий пісок – 20 грам;
7. соняшникова олія (можна будь-яке корисне масло) – 1 столова ложка;
8. пшеничне борошно (сорт будь-який) – по консистенції.

Начинка:

1. кабачки – ? шт;
2. баклажани – ? шт;
3. часник – 3 зубчики, соняшникова олія (звичайне, для смаження) – по консистенції;
4. мелений чорний перець – за вашим смаком;
5. мелений червоний перець – за вашим смаком;
6. кетчуп (або лечо) – для змазування тіста;
7. твердий сир (будь-який) – 150 грам;
8. помідори свіжі – 1 шт.;
9. петрушка свіжа – 1/3 пучка.

Рецепт приготування:

Відразу викладіть в миску сухі дріжджі.

А в цей час підігрійте молоко і виливайте в миску.

Також підігрійте чисту воду і теж заливайте в миску.

Ретельно перемішайте масу, щоб дріжджі розпустилися. Після цього вбийте куряче яйце.

Тепер можете додавати кухонну сіль, білий цукор і соняшникова олія. З допомогою віночка розмішайте масу.

вам Залишилося тільки додати пшеничне борошно. Поступово засинайте її і вимішуйте тісто. Воно не повинно липнути до ваших рук.

Тісто має полежати приблизно двадцять хвилин, щоб воно встигло збільшитися.

Поки тісто лежить, приготуємо начинку. Кабачки і баклажани вимийте і поріжте кружечками.

Часник очистіть і подрібніть.

Засипте до часнику перці і поварену сіль.

І заливайте соняшникову олію. Добре перемішайте.

Кожен кружечок кабачків і баклажанів змочіть у цій масі і викладіть у форму по колу. Потім залийте часниковою масою зверху. Поставте форму в духовку і включайте сильний вогонь. Приблизно через 15 хвилин дістаньте форму.

Тісто розкачайте, щоб вийшов рівний круг.

Викладіть тісто у форму і змастіть кетчупом.

Викладіть баклажани.

Викладіть кабачки.

Зверху засипте все тертим твердим сиром.

Помідор помийте і поріжте скибочками, викладіть їх по колу на піцу.

Зелень вимийте і поріжте, потім висипайте в центр піци.

Знову посипте зверху тертим сиром, тільки не рясно. Ставте в духовку і випікайте. Дістаньте форму, як тільки тісто почне підрум’янюватися.

Піца готова!

Результат:

Травень 3rd, 2016 by

Варто почитати: