Підлива з м’ясного фаршу з овочами

Підлива з м’ясного фаршу з овочами – це відмінне доповнення до будь-якого гарніру. До того ж таке блюдо – це смачна начинка для піци, пирогів, пиріжків. Розглянемо рецепт смачної підливи з овочів і м’яса.

Склад:

морква (будь-яка, середня за розміром, свіжа) – 1 шт.,

кабачок свіжий (будь, середній за розміром) – ? шт.,

лук (свіжий, середній за розміром, ріпчаста) – 2 шт.,

помідори (середні за розміром, свіжі) – 4 шт.,

фарш мясний (телятина) – 200 грам,

соняшникова олія (якісне) – для смаження

сіль дрібна або велика – за смаком

зелень (кріп, петрушка) – ? пучка,

спеції (коріандр, розмарин, паприка) – за смаком.

Рецепт приготування:

Добре вимитий і очищений від лушпиння потрібно нарізати цибулю півкільцями.

Вимиту під проточною водою від бруду моркву потрібно натерти на тертці.

Вимиті помідори, обов’язково свіжі, можна червоні або рожеві, наріжте кубиками.

Вимитий кабачок очистіть від шкірки і насіння і нарізуйте скибочками.

Підготуйте м’ясний фарш. Або купіть його в магазині, або самі подрібнюйте м’ясо на м’ясорубці.

В сковороду потрібно налити рослинне масло і включити середній вогонь. Після цього викладайте в неї моркву і цибулю.

Коли цибулю з морквою стануть золотого кольору, можна в сковороду викласти фарш.

Коли фарш трохи обсмажиться і повністю побіліє, можна викласти кабачки і обсмажувати ще десять хвилин.

У цей час потрібно дрібно порубати вимиту зелень.

Коли кабачки трохи протушатся, можна додавати в сковороду помідори і зелень. Добре перемішайте. Тепер добре посоліть і додайте улюблені спеції, які звикли класти в м’ясні страви.

Як уже говорилося, подавайте його блюдо з будь-яким гарніром або без нього, з сірим хлібом і зеленню.

Ф11Перед подачею до столу можете прикрасити страву кучерявій петрушкою.

Результат:

Квітень 19th, 2016 by

Варто почитати: