Перець в Краснодарському соусі рецепт з фото

До приготування цієї страви я прийшла, тоді, коли у мене в холодильнику виявилося дуже багато перцю. Сам перець, я не любила ні в якому вигляді, але приготувавши один раз його за цим рецептом, я просто закохалася в нього. І стала готувати його часто. Перець стає м’яким, а соус надає йому вишуканий смак. І при цьому в приготуванні зовсім не використовуються спеції. Навіть ситі гості, почувши аромат тільки приготованої страви, обов’язково захочуть його покуштувати.

Спробуйте і ви, я впевнена, що ця страва припаде до смаку!

Отже приступимо!

Для приготування перцю в краснодарському соусі нам потрібні:

Склад:

– перець солодкий 15 шт;

– соняшникова олія для смаження;

– соус Краснодарський 300гр;

– 3 великих зубчики часнику.

Як приготувати перець в краснодарському соусі:

Рецепт приготування:

1. Гарненько перемываем перець.

2. Очищаємо від кісточок. Зробити це досить легко. Варто тільки вдавити хвостик всередину перцю і потягнути назад на себе. Тоді вискочить серединка з кісточками.

3. Перець розрізаємо на 6-8 частин (якщо великий) або на 4 частини (якщо маленький).

4. На розпечену велику сковороду з соняшниковою олією виливаємо пачку Краснодарського соусу(300 грам). Якщо такий соус ви не знайшли, то можна замінити на ніжний кетчуп.

5. Підсмажуємо на не великому вогні соус, приблизно 3-5 хвилин, постійно помішуючи.

6. До соусу висипаємо весь нарізаний перець, накриваємо кришкою, щоб він потушился.

Також постійно помішуємо. Тушкуємо 15-20 хвилин на середньому вогні.

7. Тим часом, натираємо на дрібну тертку 3 великих зубчики часнику.

За 2 хвилини до кінця готовності висипаємо його в сковороду з перцем.

Даємо страві настоятися. Перець повинен бути м’яким, час готовності можна збільшити.

Перець в соусі подають як гарнір до других страв. Дуже смачно поєднується з відварною картоплею або навіть з картоплею в мундирі. Гості залишаться задоволені. А господині природно, захочуть взяти у вас рецептик.

Результат:

Травень 6th, 2016 by

Варто почитати: