Перець під томатним соусом рецепт з фото

Смажений солодкий перець під томатним соусом з овочами – смачна підлива, яка буде оптимальною для будь-якого гарніру. Розглянемо рецепт приготування смачної страви з солодкого перцю. Які продукти ще потрібно буде купити?

Склад:

солодкий перець (зелений) – 10 шт.;

сіль дрібна, спеції і прянощі – за вашим смаком;

рослинна олія (соняшникова) – для смаження;

морква (заморожений або свіжий) – 3 шт.;

лук (заморожений або свіжий) – 2 шт.;

помідори (свіжі, середні за розміром) – 4 шт.;

кріп (свіжий) – ? пучка;

часник (свіжий) – 3-4 зубчики.

Рецепт приготування:

Підготуйте солодкий перець. Він повинен бути довгастої форми, колір не має значення. Очищайте його від насіння і видаляйте хвостик. Після цього добре мийте і розріжте на чотири частини вздовж.

Тепер треба добре посолити перець.

Рослинна олія виливайте в сковороду, а коли воно стане гарячим, акуратно викладайте перець. Слід бути обережними, тому що вода з перцю, потрапляючи на масло, може добре ляпнути і дати опік на шкірі.

Обсмажуйте перець з кожної сторони до рум’яного кольору.

Вже пожаренный перець викладайте з сковороди на тарілку, щоб стікало масло.

Викладайте обсмажений перець в спеціальну термостійку форму.

Очищений і вимитий цибулю нарізайте півкільцями.

Очищену і вимиту моркву нарізайте кружечками.

Помиті помідори потрібно нарізати кубиками.

Наливайте трохи олії в сковороду і викладайте цибулю з морквою. Обсмажуйте їх до золотого кольору і викладайте помідори. Добре перемішайте, посоліть і додайте спеції.

Обсмажуйте підливу десять хвилин і виливайте її в форму на перець.

Кріп потрібно помити і дрібно порубати.

Очистіть часник і подрібнюйте часникодавку. Викладайте зелень і часник на томатну підливу. І поставте форму в духовку на десять хвилин.

Солодкий перець під томатним соусом готовий! Аромат буде просто неймовірний!

Перець під томатним соусом рецепт з фото від Євгенії Хоновец.

Результат:

Квітень 22nd, 2016 by

Варто почитати: