Печені м’ясні пиріжки

І дорослі, і діти обожнюють пиріжки. Часто вони нам нагадують прекрасне і безтурботне дитинство. Коли цілий день набігаєшся на вулиці, заходиш додому відчуваєш приємний аромат пиріжків, які приготувала мама. Ми з вами поділимося рецептом м’ясних пиріжків, порадуйте діток і своїх близьких.

Печені м'ясні пиріжки.

Які продукти вам знадобляться для приготування запечених м’ясних пиріжків:
молоко – о,5 літра;
сл. масло (розтоплене)- три їдальні ложки;
цукровий пісок – п’ятдесят грам;
сіль – одна чайна ложечка;
підлогу пакетика дріжджів (сухих);
борошно (просеянная) – чотири склянки;
фарш (суміш свинячого і яловичого);
яйце куряче – одна штука;
ріпчаста цибуля – одна штука.

Власне саме приготування м’ясних пирогів:

1. Закип’ятимо півлітра молока, додаємо до нього вершкове масло, чекаємо поки воно розчиниться в ньому.

2. Почекайте трохи, молоко стане кімнатної температури, і відразу додати дріжджі. Чекаємо на п’ятнадцять хвилин. Тепер ми бачимо, наше молоко набуло зовсім інший відтінок – коричневий, акуратно додаємо борошно, замішуємо тісто. Далі поміщаємо його в пакет і в холодильник. Щоб тісто не прилипло до пакету, висипте в нього трохи борошна.

3. Ріжемо дуже дрібно цибулю, обсмажуємо його, додаємо до нього фарш і приправи, смажимо по повній готовності вмісту.

4. Дістаємо наше тісто з холодильника. Ріжемо його на рівні частини, з кожного шматочка робимо млинці з допомогою качалки, всередину кладемо нашу м’ясну начинку і загортаємо.

Тісто.

М'ясна начинка.

Викладаємо начинку на розкатане тісто.

Загортаємо тісто.

5. Збиваємо одне куряче яйце.

6. Викладаємо наші пиріжки на деко, попередньо змащений маслом.

7. Акуратно кожен пиріжок промазуємо яєчною сумішшю і відправляємо готуватися в духовку.

Промазуємо пиріжок яєчної сумішшю.

Дивіться, які гарні пиріжки у нас вийшли!

Пиріжки з м'ясом готові.

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: