М’ясний рулет з овочами

М’ясний рулет – дуже смачне і незвичайне блюдо, яким можна здивувати гостей на званій вечері. Приготований в домашніх умовах рулет зі свинини з овочами готується дуже просто.

Пропонуємо вашій увазі легкий рецепт м’ясного рулету, який запікається у фользі.


Необхідні інгредієнти:

– 300-400 грам свинини;
– 1 велика цибулина;
– 1 морква;
– 1 болгарський перець червоного кольору;
– 2 зубчики часнику;
– 1 столова ложка рослинного масла;
– сіль;
– спеції.

М’ясний рулет з овочами, приготування:

Крок 1.
М’ясо необхідно нарізати скибочками завтовшки 1-1,5 см і добре відбити молоточком.
М'ясо нарізаємо і відбиваємо.
Крок 2.
На лист фольги, попередньо змащений олією, викласти цибулю, нарізану півкільцями.
Зверху викладаємо м’ясо таким чином, щоб краєчок кожного шматочка трохи налягав на попередній.
Викладаємо цибулю, зверху м'ясо.
Крок 3.
Посипаємо сіллю і спеціями. У нашому випадку ми використовували суміш прянощів для м’яса і сушений кріп.
На краєчок викладаємо моркву і перець, нарізані невеликими брусочками.
Додаємо сіль і спеції, викладаємо моркву і перець.
Крок 4.
Акуратно згортаємо рулет. Якщо у вас це не виходить, спробуйте заколювати м’ясо зубочистками.
Перед тим, як закрити фольгу конвертиком, змастіть м’ясо зверху маслом і приправити спеціями.
Запікається рулет в духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Звертаємо м'ясний рулет і відправляємо його в духовку.
Крок 5.
Після того, як рулет буде готовий, необхідно акуратно розгорнути фольгу, змастити зверху товченим часником, загорнути фольгу і залишити на 10 хвилин, щоб аромат просочив все м’ясо.

Крок 6.
Перед тим як нарізати рулет, необхідно його остудити. Подавати на стіл страву можна зі свіжими або маринованими овочами.
М'ясний рулет з овочами.

Жовтень 1st, 2015 by

Варто почитати: