Морозивний десерт з апельсином і шоколадом рецепт з фото

Іноді хочеться з’їсти чогось смачненького, прохладненького. І не тільки з’їсти… Або припустимо, Ви хочете приготувати романтичну вечерю своїй другій половинці, і не знаєте що ж зробити на десерт. Пропоную Вашій увазі рецепт молочного десерту. Але зауважте, він йде без молока. До його складу входить молочний напій «сніжок». Це дуже смачний продукт, який зробить нашу страву ще більш ніжніше. Найцікавіше, що з цього десерту можна зробити як охолоджуючий напій, так і морозиво. Зацікавилися? Пізніше, розповім як. Для початку приготуємо всі необхідні продукти.

Що потрібно, щоб приготувати десерт з морозива:

Склад:

Морозиво «Пломбір в стаканчику – 1 – 2 штуки (краще брати 2, так десерт вийде набагато пишніше);

Апельсин (стиглий, солодкий) – 1 штука;

Шоколадні цукерки – 1 – 2 штуки;

Молочний напій «Сніжок» – 50 – 100 мл

Як приготувати десерт з морозива:

Рецепт приготування:

Апельсин очищаємо від шкірки, прибираємо всі «хвостики» залишки шкірку. Якщо є кісточки, то їх теж видаляємо. Потім, обробляємо його на часточки і кожну часточку розрізаємо на кілька частин.

Кладемо апельсин в глибокий стаканчик (з під блендера або міксера). Додаємо «сніжок».

Збиваємо. Якщо апельсин не розчинився повністю, і залишилися дрібні шматочки, то нічого страшного так навіть краще буде.

Результат:

Травень 1st, 2016 by

Варто почитати: