Млинці з сиром рецепт з фото

Зовсім скоро я їду, а домашнім потрібно щось залишити смачненького. І вирішила я зробити їм млинці з сиром, які можна заморозити, а потім швидко розігріти і поїсти. Готуються млинці з сиром дуже просто і досить швидко, що для мене, дуже великий плюс. Поки смажиться один блін, я вже фарширую той, який посмажився раніше. Дуже зручно заморожувати млинці з сиром в лотку. Для заморозки різати їх не потрібно.

Млинці з сиром рецепт:

Склад:

Для млинців:

1,5 склянки борошна вищого сорту (за рецептом був склянку, але млинці з такою кількістю борошна я спекти не змогла – вони рвалися);

1 куряче яйце;

2 склянки молока жирністю 3,2%;

2 столових ложки цукру;

Щіпка солі;

Столова ложка рослинного масла для тіста, олія для смаження;

Чайна ложка розпушувача тіста;

Для начинки:

0, 5 кг сухого сиру жирність 18%;

Цукор – за смаком.

Як приготувати млинці з сиром:

Рецепт приготування:

Яйце збиваємо в міцну піну за допомогою міксера. Завдяки цьому процесу, тісто для млинців буде більш ніжним.

Додаємо сіль, цукор, розпушувач, вливаємо молоко. Починаємо заважати млинцеве тісто і поступово додаємо борошно, щоб не було грудочок.

Коли тісто буде готове, наливаємо столову ложку рослинного масла і розмішуємо ложкою.

Зачерпываем млинцеве тісто в поварешку і наливаємо на розігріту сковороду. Якщо сковорода не до кінця нагріта, блін обов’язково зніметься грудкою.

Засмажуємо млинець з одного боку і перевертаємо на інший. А поки смажаться млинці, змішайте в блендері сир і цукор. Сметану я не додавала, тому що начинка вийшла занадто рідкою.

Розкладаємо млинець на тарілці, добре засмажена сторона внизу і намазуємо тонким шаром сиру.

Звертаємо млинець в трубочку. Відрізаємо краєчки, приблизно на 3 сантиметри з кожної сторони, а все інше нарізаємо шматочками потрібної ширини. У мене велика сковорідка, я поділила млинець на три частини.

Можна нафарширувати млинці з сиром та по-іншому. У верхню центральну частину покладіть приблизно 3 столові ложки сиру. Залиште приблизно сантиметр порожнього місця зверху.

Почніть загортати млинець. Найголовніше, згорнути його щільно.

Загорніть краї, як у конвертика. Поверніть блін трубочкою до кінця. Готові млинці, фаршировані сиром, можете ще обсмажити на сковорідці. Я такі млинці часто заморожую, а потім, коли потрібно щось швидко поснідати, дістаю і розігріваю в духовці. Дуже швидкий варіант сніданку.

Можете подавати млинці з сиром, заправивши їх сметаною. Так само, можете полити варенням, але це на ваш смак.

Млинці з сиром готувала Ольга Мазаєва.

Результат:

Травень 7th, 2016 by

Варто почитати: