Млинці з фаршем

Млинці користуються заслуженою популярністю у домашніх господарок, завдяки тому, що кожен кулінар може проявити в цьому блюді свою фантазію. Експериментувати можна як з тестом, так і з начинкою. Здавна на Русі пекли млинці з гречаного борошна, англійці додавали в тісто солодову муку і ель. Можна приготувати пишні млинці з дріжджового тіста або тоненькі млинці на молоці. В якості начинки використовуються практично будь-які продукти, які є в наявності: сир, варення, яблука, родзинки, ікру, м’ясо, гриби і т. д. Я пропоную рецепт млинців з начинкою з м’ясного фаршу. Фарш можна взяти покупної, а можна приготувати його самим з свинини, яловичини, курячого філе. Я роблю фарш з курячого філе з додаванням сала і спецій і часнику.

Млинці з фаршем.

Інгредієнти для млинців з фаршем:
480-500 мл молока (можна взяти навпіл з водою),
6 ст. ложок пшеничного борошна,
1,5 ст. ложки цукру,
0,6 ст. ложки солі,
1-2 яйця,
0,8 ч. ложки харчової соди,
1 ст. ложка оцту,
300-400 г фаршу,
1 цибулина, рослинне масло.

Приготування млинчиків з фаршем:
З яєць, борошна і половини молока замісимо тісто, ретельно розмішуючи, щоб не було грудок. Соду погасимо оцтом і додамо в загальну масу. У залишився молоко додаємо цукор, сіль і замісимо рідке тісто. Частина молока можна замінити водою.

Замішуємо тісто.

розігріваємо Сковороду, змащуємо рослинним маслом і смажимо млинці з обох сторін.
Для начинки фарш разом з цибулею підсмажуємо на сковорідці до готовності, солимо і перчимо за смаком.

Фарш для начинки.

Смажимо фарш з цибулею.

На готові млинці викладаємо начинку і загортаємо конвертиком.

Готові млинчики.

Викладаємо начинку.

Загортаємо.

Такі млинці можна приготувати про запас, а потім по мірі необхідності розігрівати на сковороді.

Млинці з фаршем.

Жовтень 1st, 2015 by

Варто почитати: