Матеріали

Запіканка з макаронами в мультиварці рецепт з фото

Хочете щось приготувати по-швидкому? Пропонуємо вам рецепт запіканки з макаронами в мультиварці. Щоб приготування пішло ще швидше, можете замість м’яса взяти фарш, тоді вдасться значно скоротити час запікання. Інгредієнтів для запіканки з макаронами потрібно мінімум, і я майже впевнена, що навіть купувати нічого не доведеться. Можете навіть використовувати вчорашні макарони, адже вони так часто залишаються.

Що потрібно, щоб приготувати в мультиварці запіканку з макаронів:

Склад:

500 грам свинячої вирізки;

3 курячих яйця;

3 толовых ложки сметани;

Спеції;

Сіль;

300 грам цибулі;

300 грамів макаронних виробів з твердих сортів пшениці.

Як приготувати в мультиварці запіканку з макаронів:

Рецепт приготування:

Добре промиваємо свиняче м’ясо під проточною прохолодною водою і нарізаємо дуже дрібними кубиками. Замість м’яса ви можете використовувати фарш. Викладаємо фарш або м’ясо в чашу мультиварки, додаємо 2 столові ложки оливкової олії, сіль і спеції. Включаємо режим «Жарка – швидке приготування» на 10 хвилин. Починаємо обсмажувати м’ясо, час від часу помішуючи, поки воно смажиться, підготуємо цибулю і зваримо макарони.

Варимо макарони, як написано в інструкції на упаковці. Не забуваємо посолити воду. Як тільки макарони будуть готові, промиваємо їх під струменем холодної води. Промиваємо і залишаємо в друшляку, щоб вся вода стекла.

Цибулю очищаємо від лушпиння і розрізаємо кожну цибулину навпіл. Нарізаємо цибулю півкільцями і додаємо до смаженій м’ясу, коли з початку смаження пройде 10 хвилин. Коли до м’яса додається цибуля, запускаємо режим «Жарка – швидке приготування» ще на 10 хвилин, обсмажуємо, постійно помішуючи.

Макарони викладаємо в глибоку миску, додаємо трохи солі, сметану та яйця. Можете поперчити за смаком, але не забувайте, що в м’ясі теж присутні спеції. Добре перемішуємо.

З мультиварки викладаємо м’ясо і добре моєму чашу. Змащуємо олією і викладаємо половину макаронів.

Зверху кладемо шар макаронів м’яса з цибулею.

Зверху кладемо макарони і ставимо в режим «Випічка» на 45 хвилин. Якщо замість м’яса ви використовуєте фарш, запікайте 30 хвилин, цього буде достатньо.

Готову запіканку з макаронів подавайте до столу гарячою. Не тримайте її довго в режимі «Підігрів», інакше запіканка стане сухою. Якщо хочете з’їсти запіканку з макаронів через 2 години, краще поставте таймер на відстрочку. Можете подати запіканку з макаронами зі сметаною і зеленню.

Запіканку з макаронів в мультиварці розріжте на шматочки як торт.

Запіканка з макаронами в мультиварці рецепт з фото від Мазаевой Ольги.

Результат:

Квітень 17th, 2016 by

Варто почитати: