Китайський курячий суп з кукурудзою

Цей суп відноситься до страв китайської кухні. Суп виходить дуже легким, з насиченим смаком і ароматом.


Необхідні інгредієнти:

300 г курячого філе або грудки
100 г шинки
30 р. будь-яких макаронних виробів (краще локшина або дрібна вермішель)
1 ст. л. соняшникової олії
1 яйце
1 ч. л. меленого імбиру
1 маленька банка кукурудзи
2 ст. л. соєвого соусу
Невеликий пучок зеленої цибулі
Мелений чорний перець
Сіль
Час приготування – 60 хвилин, кількість порцій – 3

Інгредієнти для китайського курячого супу.

Китайський курячий суп з кукурудзою, приготування:

Крок 1.
Для приготування супу куряче філе необхідно відварити в 1 л. трохи підсоленій воді, охолодити і нарізати соломкою.
Відварюємо куряче філе і нарізаємо соломкою.
Крок 2.
Шинку нарізати соломкою, як і філе.
Нарізаємо соломкою шинку.
Крок 3.
Порізані шинку і курку відправляємо назад в каструлю з бульйоном, бульйон доводимо до кипіння, знімаємо піну з поверхні і зменшуємо газ до мінімуму.

Крок 4.
І шинку.

Крок 5.
Додаємо в бульйон рослинне масло, імбир і соєвий соус. Потім бульйон потрібно посолити і поперчити за смаком.
Додаємо масло, імбир і соєвий соус. Солимо і перчимо.
Крок 6.
Засипаємо в суп, макарони, варимо до напівготовності. (Час приготування макаронів дивіться на упаковці). Доводимо до кипіння, потім варимо на слабкому вогні ще близько 5-6 хвилин.
Макарони.
Крок 7.
Яйце варимо круто, охолоджуємо і ріжемо кружальцями.
Нарізаємо яйце.
Крок 8.
У тарілку викладаємо трохи кукурудзи.
Кукурудза.
Крок 9.
Заливаємо кукурудзу гарячим супом, посипаємо зеленою цибулею, прикрашаємо вареним яйцем.
Страву можна подавати до столу.
Приємного апетиту!
Китайський курячий суп з кукурудзою.

Жовтень 1st, 2015 by

Варто почитати: