Курячі крильця у французькому маринаді

Приготувати куряче м’ясо не так, як зазвичай, а смачно потрібно все-таки вміти. Багато в чому смак готового блюда залежить від маринаду і попередньої підготовки цієї самої птиці.

Способів маринування курки – превелика безліч. У кожної господині є свій перевірений роками рецепт. Однак, якщо до цих пір ви не готували курячі крильця у французькому соусі, то варто спробувати. Вишукана та дуже пікантне виходить страва. Пропонований маринад робить куряче м’ясо не тільки ніжним і соковитим, але і по-новому розкриває, здавалося б, знайомий смак цієї домашньої птиці.

Курячі крильця у французькому маринаді.

Необхідні інгредієнти:
курячі крильця (1 кг),
листя салату і кріп (для сервірування тарілки);

для маринаду:
мед (2 столові ложки),
оцет (1 столова ложка),
зерна гірчиці (3 столові ложки),
сіль (за смаком),
оливкова олія (6 столових ложок).

Інгредієнти для крилець.

1. Курячі крильця общипать, помити і протерти паперовим рушником. Приготувати маринад. Для цього необхідно на водяній бані злегка підігріти оливкова олія. Після в нього додати трохи меду, зерна гірчиці і трохи солі. За допомогою блендера збити таким чином, щоб частина гірчиці не измельчилась і залишилася цільними зернятками. Цей маринад перед використанням слід поставити в холодильник (приблизно хвилин на 20). Як тільки час минув, слід цієї гірчичною сумішшю намазати крильця (вони повинні, немов купатися в маринаді) і поставити все в холодильник на 40 хвилин.

Крильця повинні купатися в маринаді.

2. Промариновані крильця перекласти в рукав для запікання. Залишки маринаду також вилити в рукав.

Викладаємо курячі крильця в рукав для запікання.

3. Відправити в духовку запікатися при температурі 210 градусів на 30 хвилин.

Відправляємо крильця в духовку.

4. Як тільки крильця підрум’яняться, їх слід витягти з рукава, перекласти на тарілку, застелене салатною зеленню і подати до столу.

Курячі крильця у французькому маринаді

Курячі крильця у французькому маринаді.

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: