Куряче філе в кунжуті Комплімент рецепт з фото

Куряче м’ясо відноситься до дієтичних продуктів і у особливій пошані тут саме біле м’ясо – грудка. Для любителів цієї частини я і хочу запропонувати даний рецепт.

Проте, раджу звернути увагу на мою пропозицію і тих, хто раніше скептично ставився до подібного роду страв. Спробуйте його приготувати. А раптом відкриєте для себе щось нове, і вам це сподобається?! Ніколи не варто відмовлятися від експериментування в їжі.

Блюдо отримало від мене назва «Комплімент». І знаєте чому? Коли ви приготуєте його для свого коханого (коханої) то обов’язково отримаєте вдячний відгук у вигляді компліменту!

Сам рецепт невигадливий і простий у виконанні. Але те, що виходить в результаті, має ніжний вишуканий смак і в змозі підкорити серце будь-якого вибагливого гурмана. І так, якщо я вас переконала, підготуйте наступний набір продуктів:

Що потрібно, щоб приготувати куряче філе в кунжуті:

Склад:

Філе куряче – 200-250 грам;

Насіння кунжуту – 3-4 столові ложки;

Паприка – 2 столові ложки;

Сіль, чорний мелений перець – за смаком;

Масло рослинне для обсмажування.

Як приготувати куряче філе в кунжуті:

Рецепт приготування:

Помідор, болгарський перець, виноград і майонез для повноти смакових і естетичних відчуттів. Адже будь-яка страва має викликати тільки позитивні емоції.

Першим ділом добре промиємо куряче філе під проточною водою, видаліть зайву вологу і разрежем на дві приблизно однакові частини. Візьмемо звичайний поліетиленовий пакетик і помістимо шматочки всередину нього. Легко (ніжно) відіб’ємо з двох сторін.

Дістанемо готові відбиті шматочки посолити і поперчити їх (за власним смаком) також з двох сторін.

Тепер присыпим філе паприкою.

В тарілочку (глибше) насыпим насіння кунжуту.

Тепер зануримо наші шматочки попередньо підготовленого м’яса в кунжут і гарненько обваляем з усіх боків.

На розігріту сковорідку наллємо рослинне масло, дамо йому нагрітися і потім викладемо туди куряче філе.

Починаємо смажити відразу на великому вогні з одного боку (недовго 1-2 хвилини) і так само з іншого. Робиться це для того, щоб м’ясо зберегло свою соковитість. Далі зменшуємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою і доводимо до готовності (приблизно хвилин п’ятнадцять).

Готове куряче філе в кунжуті викладаємо на тарілку, додаємо болгарський перець, помідор і виноград. У такому яскравому смаковому супроводі це буде особливо вишукано.

Страва готова – можна запрошувати коханого до столу. Смакота, скажу я вам! Комплімент неодмінно забезпечений!

Результат:

Квітень 20th, 2016 by

Варто почитати: