Королівські відбивні в маринаді з хурми

Відбивні будуть смачними, якщо вони правильно замаринованы, приготовані і витримано час попередньої підготовки до смаження м’яса. Стандартний варіант маринаду для отбивного м’яса – це яйце і спеції. Так, виходять відбивні смачними і привабливими. Якщо трохи пофантазувати, та до цього м’яса ще й гідний гарнір підібрати, то страва сміливо можна назвати шедевром. А що, якщо трохи змінити традиційний додати маринад і втіхи…

Багато господинь маринують м’ясо в медово-гірчичному соусі. Так, результат виходить непоганий, але все ж є відчуття, що чогось не вистачає. Якщо подібні почуття виникають і у вас, то приготуйте відбивні в маринаді з хурми.

Варто повірити «на слово». М’ясо виходить ніжним і соковитим, з приємною солодкістю і терпкістю. А якщо відбивні обсмажити в паніровці з сухарів, то до дивовижного смаку приєднається ще й приємна хрустка скоринка. Це воістину королівське блюдо!

Королівські відбивні в маринаді з хурми.

Необхідні інгредієнти:
свиняче м’ясо (500 грам),
рослинна олія (для смаження),
сіль (за смаком);

для маринаду:
яйця курячі (2 штуки),
стигла хурма (3 штуки),
збірні спеції для свинини (за смаком та бажанням).

1. Свиняче м’ясо порізати на пласти близько 0,5 см в товщину.

Тонко нарізаємо свиняче м'ясо.

2. Кожен пласт добре відбити кухонним молотком з обох сторін. Натерти м’ясо сіллю.

Відбиваємо свинину.

3. Підготувати хурму. Для маринаду слід використовувати тільки стиглий плід. З хурми зняти шкірку. М’якоть потовкти до консистенції пюре.

Перетворюємо хурму в пюре.

4. За допомогою віночка збити яйце зі спеціями для свинини.

Збиваємо яйце зі спеціями.

5. В яєчну масу вилити потовчену хурму, перемішати до однорідності.

Змішуємо хурму з яєчною масою.

6. В отриманому маринаді необхідно потримати відбивні близько 40 хвилин (не менше).

Тримаємо відбивні в маринаді 40 хвилин.

7. На розігріту сковороду налити рослинне масло. Далі обсмажити відбивні (перед смаженням вмочити в паніровці з сухарів) з обох сторін.

Смажимо свинину.

8. Готові відбивні повинні бути приємного золотистого кольору. Після обжарювання обов’язково кожен шматок м’яса обсушити паперовим рушником, щоб видалити залишки жиру після смаження.

Відбивні повинні бути золотистого кольору.

Готово! Страву можна сервірувати і подавати до столу.

Свиняча відбивна по королівськи.

Жовтень 1st, 2015 by

Варто почитати: