Конячка красивий і корисний сніданок для малюка

Звірятка з яєць – відмінний спосіб розвинути увагу дитини під час їжі. Цей метод чудово допомагає дитині концентруватися під час обіду, розвинути мову і прищепити любов до продуктів, яких малюк ну ніяк не хоче приймати в свій раціон. Наприклад, вхожий до складу даного рецепту кабачок.

Склад:

• 1 дитяча сосиска;
• 1 куряче яйце;
• 1 перепелине яйце;
• 100 гр. Філе курки;
• Сіль;
• 1 колечко молодого кабачка (товщиною 1 сантиметр);
• 1/2 огірка;
• 1/4 цибулини середнього розміру;
• Соломка за бажанням (солодка або солона);
• 3 гілочки кропу;
• 1/2 червоного салатного перцю;
• 1 ч. л. сметани або дитячого чистого йогурту;
• 1/2 ч. л. вершкового масла;
• пластикова Трубочка;
• 1 маслина.

Рецепт приготування:

Це блюдо досить складно в приготуванні. Відваріть яйця, залийте їх холодною водою і залиште до охолодження. Поки основа для тулуба і голови остигають, беремося за приготування паштету, оскільки бажано, щоб ця частина страви була свіжою і ще гарячою. М’ясо і овочі можна варити в одному бульйоні, але курка в каструлю відправиться першої. Бажано кидати овочі в бульйон вже тоді, коли готове філе і поміщається в блендер.

зварене м’ясо Поріжте шматочками, помістіть в блендер, додайте щіпку солі, сметану і перемеліть на паштет. Цю масу ми поки залишаємо в тому ж склянці для збивання.

Овочі варяться 7 – 10 хвилин. Це значить, що поки ми вправлялися з курячим м’ясом кабачок і цибулю зварилися. З’єднайте їх відразу в блендері, додайте ще 1/2 ч. л. вершкового масла і змішуйте все блендером, поки не отримаєте однорідної маси.

З соломки так просто ніжки не зробиш. Коли яйце ще ціле, але вже почищену, потрібно з допомогою ножа зробити дірочки в передбачуваних місцях кінцівок. Соломку поломайте на п’ятисантиметрові шматочки. Приміряйте соломку. Ніжки не повинні роз’їжджатися. Вони повинні бути рівними.

Далі майструємо голову з перепелиного очищеного яйця. З допомогою трубочки робимо отвори для очей.

Видавлюємо нею ж точки з маслини і встановлюємо їх в дірочки. З салатного перцю робимо рот. Спочатку надрізаємо яйце ножем, потім вставляємо в надріз смужку з червоного салатного перцю.

Спробуйте з допомогою соломки прикріпити голову, роблячи отвори, так само як і для ніг – ножем.

Тепер з курячого яйця потрібно дістати жовток. Тільки надріз робити не поспішайте. З того боку, де просвещается серцевина зсередини, відрізайте шапочку з боку яйця. Жовток в тому ж блендері змішується з паштетом.

Від вареної сосиски відрізаємо колечко і відокремлюємо від нього половинку півколом. Далі з зовнішньої сторони “чикаем” сосиску ножем і виходить грива.

Хвіст робимо за тим же принципом, що і в гриву. Тільки потрібно вирізати з сосиски довгу смужку. Закріплювати цю частину тіла ми будемо вже в кінці, виконавши спочатку отвір ножем.

Годівницю з легкістю вирізаємо з огірка, розділів овоч навпіл і вичистивши насіння ножем.

Конячка готова. Залишилося тільки її зібрати. Це ми робимо перед подачею, щоб соломка не встигла розм’якнути і тварина не розвалилося. Накидайте на тарілку докору як трави, заповніть ним же годівницю. Фаршируйте яйце і збирайте конячку.

Грива не прикріплюється, адже вона відмінно тримається і без кріплення. Із залишку салатного перцю відріжте широку смужку і встановіть в якості сідла.

Страву можна робити для малюків, які старше 1,5 року.

Результат:

Квітень 23rd, 2016 by

Варто почитати: