Консервовані помідори

Банки для помідорів потрібно простерилізувати. Потім в кожну банку укладаємо міцні помідори, приблизно одного розміру, зверху додаємо пару зубчиків часнику, листя смородини, парасолька кропу. Після цього заливаємо помідори окропом, накриваємо банки кришками, через пару хвилин зливаємо окріп, робиться це для дезінфекції помідорів. Потім заливаємо помідори розсолом.
Заливаємо помідори розсолом

Розсіл готується таким чином: на літр води додається 2 столові ложки солі.
Заливаємо розсолом банки з помідорами, під кришку наливаємо 1 чайну ложку оцту і закручуємо кришки.
Закручуємо кришки, консервованих нами помідорів

Також помідори можна залити приготовленим томатним соком. Гарячі банки потрібно перевернути на шийку, накрити рушником і дати охолонути.
Помідори також можна залити томатним соком

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: