Картопля з грибами

eda-na-stole-Картопля з грибами

Картопля, це королева серед овочів. Її можна додавати в різні салати, подавати як гарнір а так само комбінувати з іншими продуктами створюючи нові страви. Але найкраща комбінація, це картопля з м’ясом і картопля з грибами. Особливо якщо вибрати печериці, які абсолютно безпечні для дітей, так і дорослих, і володіють відмінним смаком. Отже, готуємо картоплю з грибами, а якщо точніше, то картоплю з печерицями.

Як готувати картоплю з грибами

Для приготування картоплі з грибами в четырехлитровой каструлі знадобиться:
• два кілограми картоплі;
• цибуля;
• морква;
• 300 грам шампіньйонів;
• солодкий перець;
• сіль;
• суміш приправ з базиліком, чабером, кмином, коріандром та ін

Дрібно нарізати цибулю.

Невелику моркву подрібнити на середній тертці.

eda-na-stole-Картопля з грибами

Перець почистити, помити, нарізати тоненько соломкою.

eda-na-stole-Картопля з грибами

Гриби порізати на тонкі поздовжні частини.

eda-na-stole-Картопля з грибами

Картоплю помити, почистити, помити, розрізати на чотири частини.

eda-na-stole-Картопля з грибами

У каструлю налити трохи рослинного масла і по черзі засипати цибулю, моркву, перець, гриби, картопля. За бажанням цибулю, моркву, перець і гриби можна обсмажити разом чи окремо на сковороді, так буде набагато смачніше. Після помістити в каструлю і засипати картоплею.

Каструлю на половину заповнити водою і поставити на середній вогонь. Довести до кипіння, посолити і тушкувати 40-60 хвилин, поки картопля з шампіньйонами не загусне.
За 15 хвилин до готовності можна додати приправи.

eda-na-stole-Картопля з грибами

Блюда краще дати настоятися. Картопля з грибами готова.

Вересень 15th, 2015 by

Варто почитати: