Канапе «РУЛЕТ» рецепт з фото

Як відомо, незмінними супутниками будь-якого фуршету є маленькі бутерброди. Робляться вони традиційно зовсім крихітними, як би «на один зуб».

І в принципі для приготування такої закусочки можна використовувати все, що знайдеться у вашому холодильнику, але все – таки краще всього тут підійдуть продукти з яскраво вираженим смаком. Наприклад, шинка, різні пасти, сири, ікра. Так само для приготування канапе ідеально підійде червона риба. Це завжди виглядає багато і буде безпрограшним варіантом на вашому столі. А якщо додати шматочок ароматного сиру і зелень…. Ммм…Так буде просто шикарно!

Для приготування 12 канапе:

Склад:

1. Білий хліб – 12 шматочків;

2. Сирна паста – 100 гр. (це приблизно 1 не велика баночка всіма відомого сиру “янтар”)

3. Огірок – 1 великий.

4. Філе сьомги малосольною – 100 гр.;

5. Сир твердий – 50 гр.;

6. Зелень кропу – 12 гілочок.

Як приготувати канапе:

Рецепт приготування:

Перше, на що слід звернути увагу, це форма наших майбутніх міні-бутербродів. А вона у нас буде кругла. Робиться це для того, щоб огірок не стирчав сл всіх сторін, а ідеально ліг на хлібець, утворюючи тим самим багатошаровість. Чим вирізати кругляшки з хліба? Та чим завгодно! Будь то всілякі кришечки, формочки для печива, загалом, все, що знайдеться у вас в господарстві.

Вирізали? Тепер, не шкодуючи намазуємо хлібні кружечки сирною пастою без просвітів.

Добре моєму огірок, зрізаємо ножичком «колючки-шипи», відрізаємо попки з обох сторін і ріжемо пластинками не тонше 4 мм.

Викладаємо огіркові часточки зверху на пасту.

Беремо рибне філе і нарізаємо тонкими прямокутними пластинами (приблизний розмір 5 на 2 см). А ось сир ріжемо товстими смугами, але довжиною не більше двох сантиметрів. Сирну смужку разом з гілочкою кропу викладаємо на сьомгу. Акуратно згортаємо все в рулет.

Травень 1st, 2016 by

Варто почитати: