Канапе Асорті рецепт з фото

останнім часом канапе стали незамінним атрибутом всіх святкових столів, особливо під час фуршетів. Канапе (від франц. “canape” – крихітний) – це невеликі бутербродики, призначені для разового укусу. Їх подають як закуску або аперитив перед вечерею. Вони бувають круглі і квадратні, плоскі і витягнуті, солодкі і несолодкі.

Спочатку канапе робили виключно з основою з хліба або крекерів, невисокими – не більше 0,8 см заввишки і протикали шпажкою. В даний час багато кулінари в плоских канапе від шпажок відмовляються зовсім, довгі досягають 4 см в висоту, а хліб замінюють шматочками м’яса, сиру або овочів. Як кажуть, час йде, все змінюється.

Я ж хочу запропонувати вам рецепт канапе «Асорті», які роблю практично на кожен домашній свято. Для їх приготування в цей раз я використовувала те, що знайшла в холодильнику.

Що потрібно, щоб приготувати канапе:

Склад:

Бекон в нарізці;

Філе оселедця;

Вершковий сир Hohland;

Батон нарізний;

Варену ковбасу;

Варене яйце;

Помідор;

Твердий сир;

Маслини, оливки;

Пекінську капусту;

Майонез, зелень.

Як приготувати канапе:

Рецепт приготування:

Батон порізати невеликими квадратиками товщиною близько 0,7 см; яйця і помідор розрізати тонкими кружечками; ковбасу, бекон, пекінську капусту, сир Hohland – квадратиками; твердий сир кубиками; оселедець – невеликими шматочками.

В тарілку викласти шматочки хліба, на кожен – трохи майонезу.

Поверх майонезу – листочки пекінської капусти.

Далі починайте формувати канапе на свій смак. Рибні я зробила з яйця, сиру Hohland, оселедця і оливок.

М’ясні складаються з помідора, бекону, ковбаси, твердого сиру, оливок/маслин. Ф. 102

деякі канапе оливки і маслини не додавала, оскільки не всі запрошені люблять їх специфічний смак.

Формувала канапе абсолютно довільно. Головне, дотримуватися сполучуваність продуктів, оскільки оселедець навряд чи підійде до помідора або бекону.

Результат:

Квітень 29th, 2016 by

Варто почитати: