Йогуртовий торт-морозиво рецепт з фото

Все хороше має властивість закінчуватися, ось і літо пройшло, не встигнувши початися, а так хочеться ніжитися в променях теплого сонця і споживати соковиті, ароматні, налиті сонцем плоди. Пропоную вам трохи продовжити пішло літо і приготувати освіжаючий йогуртовий торт-морозиво. Виходить дуже вітамінний тортик.

Так, наприклад обліпиха – має широку популярність у народній медицині, оскільки вона багата вмістом вітамінів і корисних речовин. Обліпиха використовується для загоєння ран, опіків, для зменшення болів і припинення запальних процесів і багато іншого. Обліпиху цінують за те, що навіть у замороженому вигляді не втрачає вітаміни і свої корисні властивості.

Крім того, що виноград має відмінний смак, в ньому міститься велика кількість сахарози, і він є відмінним антиоксидантом. Якщо регулярно вживати в їжу, ягоди винограду, то він перешкоджає утворенню тромбів. Виноградний сік рекомендують при виснаженні організму і анемії. Сушений виноград (ізюм) застосовують в кулінарії для випічки, варять компот і ін

Для цього десерту можна брати будь-які ягоди і фрукти і поєднувати їх в різних варіантах, робити стільки шарів, скільки побажаєте. Всі складові брати в однаковій кількості.

Що потрібно, щоб приготувати йогуртовий торт-морозиво:

Склад:

суниця заморожена;

обліпиха;

банан;

виноград;

йогурт – 2-3 стаканчика по 125 гр.;

цукор;

Як приготувати йогуртовий торт-морозиво:

Рецепт приготування:

Суницю розморозити при кімнатній температурі, змішати з 4-ма столовими ложками йогурту

і розім’яти до однорідної маси або подрібнити блендером, можна додати трохи цукру, якщо ви любите солодше.

Силіконову форму або будь-яку глибоку тарілку вистилати харчовою плівкою і викласти пюрированную масу, прибрати в морозилку на 15-20 хвилин для схоплювання.

Обліпиху промити, також змішати з йогуртом, додамо цукор і покласти в блендер,

подрібнити і протерти через сито, щоб відокремити від кісточок.

викласти наступним шаром, після суничного.

З банан видалити шкірку, розім’яти виделкою,

змішати з йогуртом,

викласти на попередній підморожений шар.

Виноград промити, відокремити ягоди від пензлика, змішати з йогуртом і в блендер,

процідити через сито або марлю.

Викладати останнім шаром. Отримуємо ось таку веселку.

Заповнену форму накрити харчовою плівкою і прибрати в морозилку на 3-4 години в морозильник до повного застигання.

Перед подачею на стіл вийняти з форми і нарізати скибочками.

Результат:

Травень 5th, 2016 by

Варто почитати: