Гуакамоле з авокадо

Гуакамоле-m

Хочете перетворити ваші повсякденні страви на щось незвичайне? Тоді додайте до нього гуакамоле з авокадо. Він здатний додати колір і смак будь-якої страви.

До того ж, авокадо містить майже 20 вітамінів, багато мінералів і фитонутриентов. Що може бути краще, ніж додавання цих речовин в свій повсякденний раціон?

Як приготувати гуакамоле?

guakamole

Гуакамоле може приймати безліч різних форм, які використовуються по-різному. Проте всі вони дивовижно смачні. Постійний інгредієнт у всіх гуакамоле – це стиглий авокадо.

Для початку вам необхідно правильно підготувати цей фрукт. Для цього авокадо очистіть від шкірки і видаліть кісточку. Далі вам необхідно вибрати один з рецептів приготування гуакамоле.

Рецепти можуть відрізнятися один від одного, в одних випадках авокадо необхідно порізати скибочками або кубиками, в інших – приготувати пюре. У нижчеподаному рецепті ми будемо використовувати пюре з авокадо.

Інгредієнти для соусу гуакамоле

  • Авокадо – 3 шт.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • цибуля Ріпчаста – ? шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Болгарський перець – 2 шт.
  • Кінза
  • Сіль і перець за смаком.

Приготування

Ріпчасту цибулю подрібнити, перець і помідор порізати кубиками. Змішати цибулю, помідори і перець. Додати кінзу, сіль і перець за смаком, і лимонний сік. Лимонний сік допоможе гуакамоле з авокадо залишатися свіжим і збалансувати смак. В отриману суміш додайте авокадо.

З авокадо попередньо необхідно зробити пюре. Для цього чистимо авокадо, ретельно миємо, ріжемо кубиками. Поміщаємо кубики в блендер і ретельно змішуємо до однорідної маси.

Ваш гуакамоле готовий. Подавати його традиційно прийнято з кукурудзяними коржиками, крекерами, тостами, другими стравами.

Свіжий гуакамоле повинен бути використаний протягом одного дня. В іншому випадку він втратить всі свої корисні властивості і привабливий зовнішній вигляд.

Вересень 15th, 2015 by

Варто почитати: