Грибний соус з печериць до м’яса

Простий соус з грибів до м’яса стане вам у нагоді практично для будь-якої страви. Особливо, якщо ви запікаєте м’ясо або смажите на грилі, на сковороді.

Соковите добре приготоване м’ясо повинно бути добре приправлено грибним соусом. Його легко можна приготувати у себе на кухні.

Грибний соус з печериць – рецепт до м’яса

Кожна господиня зможе приготувати поданий соус, який, до речі, дуже часто подають у ресторанах і кафе.

Інгредієнти:

  • гриби (печериці)
  • хрін – 2-3 ч. ложки
  • майонез і сметана
  • спеції

Для приготування цього соусу вам знадобляться гриби. Ідеальним інгредієнтом стануть печериці, тим більше що вони найбільш безпечні і доступні в ціновому еквіваленті. Кількість вам краще регулювати самостійно, оскільки все залежить від потрібної вам порції соусу. Також вам знадобитися кілька чайних ложок хрону. Краще всього вибирати корінь хрону. Також вам знадобляться спеції, як правило, соус з печериць заправляють сумішшю з солі і перцю. Крім цього вам знадобиться в рівній кількості сметана і майонез.

Приготування:

Перед тим як приготувати соус вам потрібно дрібно нарізати гриби і обсмажити їх на сухій сковороді. Таким чином, ви отримаєте дивовижну скоринку, найголовніше не пересмажити їх. Рекомендується для впевненості в безпеці цього продукту, попередньо відварити, а після вже обсмажувати. Наступний крок – це натерти кілька ложок хрону.

Якщо ви вирішили подати на стіл ще овочеві салати, то рекомендуємо вам заправити їх соусом «вінегрет».

Квітень 17th, 2016 by

Варто почитати: