Грецький салат

eda-na-stole-Грецький салат

Для приготування салату «Грецький» на три порції вам знадобиться:

три невеликих або два середніх розмірів помідора,

один середніх розмірів болгарський перець,

одна головка ялтинської цибулі,

бринза 200 грам,

оливки без кісточки півбанки,

сіль,

перець,

оливкова олія 3 столові ложки.

Якщо ви хочете отримати багато грецького салату, то візьміть інгредієнти в більшій кількості, зберігаючи пропорції.

Як приготувати грецький салат

Для цього рецепта бажано вибрати не дуже солону бринзу, хоча все залежить від вашого смаку. Цибулю також можна замінити на ріпчаста, якщо у вас не знайшлося ялтинського. Помідори візьміть не дуже соковиті, щоб в салаті не було зайвого соку. Оливки можна взяти як зелені, так і чорні. Знову ж таки виберіть ті, які більше подобаються вам.

Тепер необхідно нарізати всі інгредієнти.

Перець наріжте соломкою.

eda-na-stole-Грецький салат

Помідори і бринзу краще порізати досить великим кубиком.

eda-na-stole-Грецький салат
eda-na-stole-Грецький салат

Цибулю поріжте теж кубиком, але не дуже крупно.

eda-na-stole-Грецький салат

Оливки розрізати навпіл.

eda-na-stole-Грецький салат

Коли всі компоненти у вас будуть нарізані, змішайте, посоліть і поперчіть грецький салат на смак. Після чого заправте його оливковою олію. Подавати до столу грецький салат бажано відразу, поки овочі не встигли пустити сік. Приємного вам апетиту!

eda-na-stole-Грецький салат

Вересень 15th, 2015 by

Варто почитати: