Гречка з м’ясом в мультиварці рецепт з фото

Пропонуємо вашій увазі смачний рецепт гречки в мультиварці. Як приготувати гречку в мультиварці? Даний рецепт гречки в мультиварці не складний, але і дуже корисний.

У деяких європейських країнах гречку продають в аптеках, настільки це цінний і корисний продукт.

А нас гречкою не здивуєш. Гречка з м’ясом – це иконно російське блюдо і його тепер можна швидко і без клопоту приготувати в мультиварці.

В даному рецепті гречка з м’ясом приготовані в мультиварці KAMBROOK в двох режимах. Спочатку, в режимі «Смаження», при відкритій кришці, обсмажені моркву і м’ясний фарш, потім, в режимі «Рис, гречка з м’ясом в мультиварці доведені до готовності.

З вказаного в рецепті гречки в мультиварці кількості продуктів вийде 8 порцій гречки з м’ясом. На приготування гречки в мультиварці буде потрібно 30 – 40 хв. Отже, приступимо до приготування за нашим рецептом гречки в мультиварці.

Для приготування гречки в мультиварці нам знадобиться:

морква – 1 шт. (120 г),

м’ясний фарш – 100 г,

гречана крупа ядриця – 170 г,

вода питна – 420 мл,

сіль – за смаком

рослинне масло – 1 ст. л.

Спосіб приготування гречки з м’ясом в мультиварці:

Для початку підготуємо продукти за рецептом гречки в мультиварці. Якщо у вашому м’ясному фарші немає цибулі, додайте його, натріть на тертці, пропустіть через м’ясорубку або просто дрібно наріжте.

Морква (120г) очистіть і натріть на тертці. Крупно або дрібно, не важливо, залежить від того, як вам більше подобається.Мультиварку включіть в мережу, при відкритій кришці мультиварки виберіть режим «Смаження», натисніть «Старт» Через пару хвилин, коли мультиварка розігріється, влийте рослинне масло (1 ст. л.) і викладіть в каструлю мультиварки натерту моркву.

Обсмажуйте морква, поки вона не стане м’якою, хвилини 2 – 3. Потім викладіть в каструлю фарш (100 г). Обсмажуйте фарш разом з морквою до повної готовності, на це піде приблизно 7 – 8мин. Не забувайте періодично фарш помішувати деревяннойили силіконової лопаткою,щоб не пошкодити покриття каструлі мультвиварки.

Поки смажиться м’ясо, підготуйте гречану крупу (170 г), переберіть її, видалите не очищені зернятка, потім крупу промийте. Гречку викладіть в каструлю.

Залийте все водою (420 мл) і посоліть.

Якщо режим «Смаження» ще не завершився, вимкніть мультиварку, закрийте і заблокуйте кришку і знову увімкніть мультиварку. У меню виберіть режим «Рис», натисніть «Старт».

Через 15 хвилин гречка з м’ясом в мультиварці буде готова. Відкрийте мультиварку (коли повністю знизиться тиск), гречку з м’ясом перемішайте.

Травень 1st, 2016 by

Варто почитати: