Гороховий суп в мультиварці рецепт з фото

Сьогодні у нас на обід суп гороховий з м’ясом. Колись мені стояти над каструлями, тому, готувати суп гороховий я буду в мультиварці. Як чудово, що можна просто покласти

всі продукти і забути до самого звукового сигналу про те, що страва готова. Цей рецепт горохового супу для мультиварки дуже простий, і створений спеціально для зайнятих жінок (або чоловіків).

Що потрібно, щоб приготувати гороховий суп в мультиварці:

Склад:

300 грам свинини з жирком (у мене корейка);

3 картоплини середнього розміру;

1 невелика морквина;

Лук;

Спеції;

Лавровий лист;

Сіль;

Столова ложка оливкової олії;

4 столових ложки гороху (крупи).

Як приготувати гороховий суп в мультиварці:

Рецепт приготування:

Для початку, замочимо горох в гарячій воді, а потім, йдемо в магазин і вибираємо м’ясо. М’ясо повинно бути свіжим. Про свіжість м’яса вам розповість його колір. Свинина повинна бути рівномірно рожевою, без плям. Запах повинен бути приємним, трохи солодкуватим.

Промиваємо охолоджене м’ясо під струменем прохолодної води і дрібно нарізаємо його. Обсмажуємо на столовій ложці рослинного масла в режимі «жарка – швидке приготування», таймер виставляємо на 10 хвилин. Не забуваємо помішувати і готувати інші продукти для горохового супу.

Замочений раніше горох повинен добре набрякнути. Тепер можна викласти в друшляк або сито і добре промити під струменем води.

Картоплю очистити від шкірки і дрібно нарізати.

У обсмажене м’ясо додаємо спеції, сіль і лавровий лист. Залишаємо на пару хвилин в режимі підігріву, щоб спеції злегка обжарились, тоді смак буде інший.

А тим часом, продовжуємо підготовку овочів для горохового супу в мультиварці. Очищаємо від шкірки і дрібно нарізаємо моркву.

Картоплю, моркву і горох запускаємо в чашу мультиварки, заливаємо водою, скільки потрібно. Хтось любить густий гороховий суп, хтось менше. Ставимо режим «Пароварка – суп – каша» на годину і йдемо займатися своїми справами.

Після того, як мультиварка подала звуковий сигнал про готовність страви, залишаємо гороховий суп в мультиварці ще хвилин на 10 в режимі підігріву, після чого, дістаємо лавровий лист.

Тепер можете розкладати його по тарілках, заправляти домашнім майонезом, прикрашати свіжою зеленню і подавати до столу.

Гороховий суп з м’ясом в мультиварці рецепт з фото від Мазаевой Ольги.

Результат:

Травень 7th, 2016 by

Варто почитати: