Гарячий оригінальний бутерброд з яйцем

Погодьтеся, їжа смачна тоді, коли вона приготовлена з любов’ю і красиво подана. Не важливо, готуєте ви до свята або для повсякденного трапези, потрібно подумати про те, як краще презентувати свою страву, щоб воно виглядало апетитно.

Спробуйте до сніданку приготувати цей гарячий оригінальний бутерброд з яйцем. Будьте впевнені, така їжа припаде до смаку всім вашим близьким. І особливо в захваті будуть діти. Їх, як відомо, нагодувати найважче. А ось такий веселий і яскравий гарячий бутерброд з яйцем на сніданок обов’язково і ранковий голод вгамує, і настрій підніме.
Готується бутерброд просто. Важливо всі необхідні інгредієнти заздалегідь приготувати, щоб потім не відволікатися на їх попередню підготовку. Час смаження – близько хвилини.

Такий гарячий оригінальний бутерброд з яйцем можна приготувати з будь-якого хліба або батона. При бажанні ковбасу можна замінити м’ясним або рибним фаршем.

Гарячий оригінальний бутерброд з яйцем.

Необхідні інгредієнти:

сірий хліб (порційно),

варена ковбаса (30 грам),

куряче яйце (2 штуки),

сир твердий (20 грам),

масло рослинне для смаження,

кріп (20 грам),

петрушка.

1. Порізати хліб тонкими скибочками. Для приготування цих бутербродів потрібен хліб «цеглинкою».

Нарізаємо тонко хліб.

2. В середині хлібного скибочки вирізати дірочку форми ромба.

Вирізаємо дірочку у формі ромба.

3. Далі слід підготувати всі інгредієнти, необхідні для приготування гарячого оригінального бутерброда. Почніть з вареної ковбаси. Її необхідно порізати кубиками невеликого розміру.

Нарізаємо ковбаску.

4. Буде потрібно для бутерброда дрібно порізаний кріп.

Нарізаємо кріп.

5. Білок відокремити від жовтка. Важливо, щоб жовток залишився цілим, не пошкодженим.

Білок відокремлюємо від жовтка.

6. Хліб покласти на попередньо розігріту і змащену олією сковороду. Яєчний білок збити добре. Змішати з ковбасними кубиками і кропом, посолити. Отриманою масою необхідно заповнити вирізаний у хлібі ромбик. Підсмажити з одного боку і перевернути скибочку.

Підсмажуємо.

7. Посипати хліб сиром, накрити кришкою і потримати бутерброд на маленькому вогні, поки сир не почне растапливаться.

Зверху посипаємо сиром.

8. На змащеній олією сковороді підсмажити жовток. Робити це потрібно акуратно, щоб жовток не почав текти під час готування.

Підсмажуємо жовток.

9. Викласти підсмажену жовток в центр бутерброда, прикрасити листочками петрушки і подати до столу.

Викладаємо підсмажений жовток.

Гарячий оригінальний бутерброд готовий.

Гарячий оригінальний бутерброд з яйцем.

Жовтень 1st, 2015 by

Варто почитати: