Гарячі бутерброди в духовці рецепт з фото

Гарячі бутерброди з грибами, з куркою і сиром в духовці рецепт з фото. Гарячі бутерброди люблять багато. Вони дуже поживні, смачні і красиві. Проте з усіх існуючих сьогодні їх різновидів можна виділити королівські бутерброди, які не тільки прикрасять будь-який святковий стіл , готуються гарячі бутерброди в духовці досить просто, та й часу багато не потрібно.

Склад:

  • Куряча грудка/філе – 300 гр.;
  • Гриби (будь-які) – 300 гр.;
  • Несолодкі булочки або звичайний хліб для тостів;
  • Помідори – 3 шт.;
  • Сир – 100 гр.;
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • Молоко – 200 мл;
  • Майонез і кетчуп – 3 ст. л.;
  • Рослинне масло – для смаження;
  • Кріп для прикраси;

Рецепт приготування:

Як приготувати гарячі бутерброди в духовці рецепт з фото

Спочатку підготуємо гриби. Ми викладаємо їх у друшляк, ретельно промиваємо під проточною водою, даємо трохи обсохнути і ріжемо подрібніше. Обсмажуємо гриби в невеликій кількості рослинного масла на повільному вогні, постійно помішуючи, трохи присаливаем.

Цибулю очищаємо, промиваємо і подрібнюємо. Обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору.

З курячої грудки видаляємо всі кістки (якщо використовується філе, то цей крок опускається), хрящові перегородки і плівочки, промиваємо у воді, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо шматочки м’яса в олії до готовності, злегка присаливаем.

Тепер готуємо соус. Для цього в окремій мисочці змішуємо майонез і кетчуп, трохи перчимо. За бажанням можна додати в соус часник, попередньо пропустивши ярмо через часникодавку.

Кожну булочку розрізаємо навпіл.

В глибоку тарілку наливаємо молоко і поміщаємо в нього кожну половинку булочки на 2 секунди. Потім даємо молока стекти.

Лист простилаем пергаментом, викладаємо на нього всі булочки і змащуємо кожну соусом з кетчупу і майонезу.

Поверх соусу кладемо шматочки обсмаженого м’яса і гриби.

.

Потім викладаємо шар цибулі. Кріп промиваємо і подрібнюємо. Присипаємо бутерброди рубаним кропом.

Вимиваємо помідори, видаляємо хвостики, нарізаємо їх тонкими кільцями. На кожен бутерброд викладаємо по одному колечку помідора.

Натираємо на тертці сир (бажано дрібної) і притрушиваем рясно кожен бутерброд.

Ставимо деко з бутербродами в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо наші гарячі бутерброди в деховке протягом 15 хвилин.

Королівські гарячі бутерброди в духовці готові.

Результат:

Травень 3rd, 2016 by

Варто почитати: