Фруктовий смузі з персиків, яблук і винограду , як приготувати смузі будинку

Фруктові смузі – це не тільки корисно, але й дуже смачно. Вибирайте свої улюблені фрукти і готуйте вітамінізовані напої. Якщо ви не стежите за фігурою і не боїтеся погладшати від двох чайних ложок цукру, тоді наш рецепт саме для вас. Смузі з персиків, яблук і винограду – відмінний початок легкого сніданку.

Не намагайтеся пити смузі в перервах між прийомами їжі. Цей напій слід вважати повноцінним прийомом їжі. Особливо, якщо фрукти висококалорійні.

Напевно, ніхто не буде заперечувати користь таких напоїв, які містять у своєму складі неймовірно велику кількість вітамінів і корисних мікроелементів.

Завдяки смузі ви зможете заповнити потребу в денній нормі деяких макро-і мікроелементів і вітамінів. Та й взагалі, просто приємно випити смачний напій.

Смузі вам ніколи не набридне так як, змінюючи навіть один інгредієнт, ви отримуєте абсолютно новий напій, який приємно здивує вас своїм смаком.

Склад:

– персики свіжі (середній розмір) – 3 шт.;
– яблука зелені (розмір маленький) – 1 шт.;
– виноград (зелений та чорний) – кілька ягід;
– білий цукор – 2 чайні ложки;
– кефір 1 % жирності (або домашній йогурт) – 100-150 мл

Рецепт приготування:

Персики треба добре вимити, потім обрізати всю м’якоть. Поріжте все, що обрізали, на шматочки.

Викладіть персики в ємність, в якій будете готувати фруктовий смузі.

Зелений яблука маленького розміру вымываете, а потім ріжете кубиками.

Викладаєте яблука в ємність до персикам.

Очистіть кілька ягід винограду, добре вимийте і покладіть в ємність, в якій будете готувати вітамінний напій.

Тепер засинайте в склянку білий цукор і перемішайте.

Залишилося тільки залити в склянку кефір або домашній нежирний йогурт так, щоб фрукти були повністю в них.

Візьміть блендер і добре подрібнюйте вміст склянки до однорідності. Виходить смачний і солодкий напій.

Переливати напій в красивий склянку. Перед подачею до столу смузі можна прикрасити чорної виноградинкой, поклавши її в центр склянки.

Квітень 20th, 2016 by

Варто почитати: