Фарширований болгарський перець з шинкою і сиром рецепт з фото

У самий розпал дачного сезону пропоную чудовий рецепт закуски з перців! Це відмінний варіант використання великого врожаю. Таке блюдо підійде і для святкового столу, і для простого сімейного вечері. Готуються медальйони з перців швидко і просто, а смак неодмінно сподобається навіть самому вередливому гурману!

Склад:

Сир твердих сортів, 50 гр;
Масло вершкове, 25 гр;
Шинка з яловичини, 100 гр;
Цибулю зелений, 1 стріла;
болгарський Перець, 1 шт.;

Рецепт приготування:

1. Для приготування цієї закуски можна взяти будь-яку шинку, за вашим смаком, це може бути не тільки шинка з яловичини, але і свиняча шинка, шинка з будь-якого виду птиці. Так само за бажанням можна замінити шинку на відварене м’ясо.

2. Всі інгредієнти для медальйонів потрібно нарізати дуже дрібно, щоб начинка вийшла більш однорідною і не розвалювалася при нарізуванні.

3. Шинку і зелений лук дрібно нарізати. Шинку при бажанні можна натерти на дрібній тертці. Цибулю нарізати разом з білою частиною.

4. Викласти нарізану шинку і цибулю в миску, зверху натерти на дрібній тертці вершкове масло. Щоб масло було легше натерти можна попередньо потримати його в морозильній камері 10-15 хвилин.

5. Поверх масла натерти на дрібній тертці сир, ретельно перемішати всі інгредієнти, при бажанні можна додати трохи сметани або майонезу, тоді начинка вийде більш «м’якою».

6. Перець ретельно вимити, витерти чистим рушником, обрізати верхівку і ретельно вичистити зсередини: видалити м’якоть з насінням. Все це потрібно робити акуратно, щоб перець не потріскався і не зламався.

7. За допомогою маленької ложки акуратно нафарширувати перець раніше приготовленої начинкою, утрамбовуючи її як можна щільніше, але не натискайте занадто сильно, інакше перець може лопнути.

8. Начинити перець до самого краю, вирівняти начинку, прибрати перець в холодильник на 3-4 години. Якщо ви готуєте закуску для святкового столу, можна зробити медальйони з вечора і витримати в холодильнику всю ніч.

9. Перед подачею на стіл перець нарізати на широкі медальйони з допомогою тонкого гострого ножа, подавати охолодженими.

Результат:

Квітень 22nd, 2016 by

Варто почитати: