Фаршировані помідори “Лілії” – новорічна закуска на новий рік 2016

Салати давно прийшли в наш дім і тепер жоден свято не обходиться без них. І для того щоб трошки їх змінити, треба просто їх прикрасити. Адже прикраса це з якоїсь сторони мистецтво.

Треба трошки поламати голову над тим, як прикрасити святковий новорічний стіл 2016 . Просто покласти в салат зверху петрушку або кріп можуть всі, і це вже трохи змінює наш салатик.

Але якщо приділити трохи більше часу можна зробити красиві квіти лілії і наповнити їх салатиком. Ваш святковий стіл просто розквітне на очах.

Інгредієнти для новорічної закуски “Фаршировані помідори”

– помідори їх кількість залежить від кількості лілій;

– огірок для прикраси;

– листок капусти;

– зелений лук;

– плавлені сирки 2 шт;

– масла 20 гр.;

– часник 1 зубчик;

– майонез.

Рецепт фаршированих помідорів – закуски на новорічний стіл 2016:

Для такого мистецтва нам знадобиться кілька помідорів, все залежить від кількості потрібних лілій.

Таким ми повинні зробити в цих помідорах надрізи зубчиками, так щоб потім вийшли в підсумку лілії. Надрізи повинні різатися навскоси, так ми зрадимо нашим ліліям правильну форму.

Коли закінчимо вирізати, треба зняти верхівку, вийняти серединку.

І у нас вийде симпатичні лілії, вони залежать від форми помідор.

Готуємо начинку для наших лілей.

Для цього нам потрібно натерти на крупній тертці плавлений сирок і масло.

В нашу начинку ми додаємо видавлений часник.

Тепер додаємо майонез в залежності від Ваших смаків, якщо ви любите суховатое менше, а я віддаю перевагу побільше майонезу.

Все добре перемішуємо до отримання однорідної маси.

Наша начинка готова приступаємо до наповнення лілій.

Беремо зелений лук і вирізаємо з нього невеликі серединки для лілій куточками.

Ось такі красиві лілії у нас вийшли.

Приступаємо до оформлення тарілочки, на якій будуть наші лілії.

Для цього нам потрібен лист капусти, его ми режим на три частини.

З допомогою ножа гарно заокруглюємо наші листочки.

Викладаємо на тарілочку, вони будуть під ліліями.

Беремо довгий огірок і акуратно нарізаємо красиві смужки з допомогою ножа для овочів.

Тепер поступово скручуємо огірок в трубочку, це буде серединка квітки.

Наступну смужку ми складаємо навпіл на кос.

Прикладаємо до серединці і так по колу приблизно 6 штук.

Збираємо в таку композицію і наше блюдо готове.

Травень 6th, 2016 by

Варто почитати: