Фаршировані гриби

Печериця найпоширеніший у світі гриб. За рахунок того, що його навчилися вирощувати у виробничих масштабах, він став доступний в будь-який час року за прийнятною ціною. Ті хто любить гриби, можу насолоджуватися їх смаком круглий рік. Печериці містить в собі велику кількість води, білків і вуглеводи. За змістом фосфору цей білий гриб може змагатися з морепродуктів.

Уявляєте, яка користь у цих грибів. Дуже шкода, що більшість елементів не витримує термічної обробки. Але з-за цього ми не перестанемо, є гриби? Просто для збереження мікроелементів, потрібно вибирати рецепт з мінімальною термообробкою. Один з таких рецептів – фаршировані гриби.

Склад:

– гриби – 8шт.;

– зелень;

– рослинне масло;

– панірувальні сухарі;

– сіль;

– перець.

Рецепт приготування:

Акуратно відокремити капелюшки грибів від ніжок. Їх то ми і буде використовувати для начинки. Ніжки грибів потрібно порізати на невеликі шматочки.

Нарізані нічки грибів складіть в миску. До них додайте ложку панірувальних сухарів. До них потрібно додати дрібно рубану зелень. Перемішайте ці компоненти. Щоб вони були не дуже розсипчастими, додайте трохи рослинного масла. Посоліть начинку для грибів.

Наповніть капелюшки грибів начинкою.

На деко налийте трохи олії. Викладіть гриби на деко. Надішліть їх в духовку з температурою 150 градусів, на п’ятнадцять хвилин.

Результат:

Травень 7th, 2016 by

Варто почитати: