Десерт для маленьких гурманів

Всі мами знають, як важко нагодувати своїх чад корисними продуктами. Малеча неохоче їдять овочі, ягоди і фрукти. Їм подавай лише цукерки та солодощі.
Маленькі гурмани – найвимогливіші. Вони, в першу чергу, страву оцінюють за зовнішнім виглядом, а вже потім погоджуються спробувати. Якщо ви приготуєте цей корисний десерт для маленьких гурманів, то будьте впевнені, що страва буде з’їдено до кінця. Десерт виглядає, як оригінальний тортик з овочів і фруктів.

Зверніть увагу, що свіжа морква в десерті готується зі сметаною. У моркві міститься безліч корисних речовин, які так необхідні для розвитку дитячого організму. Сметана допоможе всім корисних компонентів краще засвоїтися в організмі. Персик і ягоди також багаті на вітаміни.

Підсолоджувати цукром морквяно-сметанную масу не потрібно. Цукор не тільки шкідливий, але й заглушить природну солодкість моркви. Що стосується ягід, то в цьому десерті допускається прикрашати свіжозамороженими продуктами.


Необхідні інгредієнти:

морква велика (1 штука),

персик (2-3 штуки),

сметана (3 столові ложки),

свіжі ягідки (смородина, журавлина, вишня) – для прикраси.

Десерт для маленьких гурманів, приготування:

Крок 1.
Сиру моркву почистити і натерти на дрібній тертці.

Крок 2.
Додати до морквині сметану і швидко перемішати. Важливо, щоб морква під час перемішування не пустила сік.

Крок 3.
З персика видалити кісточку, зняти з нього шкірку і порізати маленькими акуратними кубиками. Змішати персик з морквою.

Крок 4.
Ще один персик порізати тонкими часточками. Викласти по колу часточки на блюдо, залишаючи в центрі незаповнений коло.

Крок 5.
У цей центр викладіть гіркою морквяну масу, приготовлену раніше.

Крок 6.
Завершення оформлення свіжими (або замороженими) ягодами червоної і чорної смородини або журавлиною, калиною, вишнями.

Крок 7.
Смачний десерт готовий.

Жовтень 2nd, 2015 by

Варто почитати: