Часниковий майонез

Різновид майонезу з часником придумали домогосподарки, продажу такого ароматного соусу ви не знайдете. Часниковий соус чудово йде до морепродуктів, поєднується з будь-якими з овочів, зазначимо картоплю, не забудемо і улюблені нами хлібці, намазані соусом. Плюс його в тому, що він приготований вашими руками, а не куплений в магазині.

При виготовленні часникового майонезу перевірте, щоб всі компоненти, з яких будете готувати соус, були однакових температур.
Починаємо приготування часникового соусу. Напишемо для більш ясної картини приготування все поетапно. Візьміть блендер, він вам знадобиться, приготуйте оливкову олію і трохи рослинного.

Які продукти необхідні для приготування часникового майонезу:
два жовтки курячих;
пів чайної ложки сухої гірчиці;
по половині склянки рослинного і оливкової олій;
половина столової ложки лимона або оцту, стільки ж цукрового піску і четверта частина ложки білого сорту перцю.

Приготування часникового майонезу:
1.Беремо пластмасовий стакан, розбиваємо туди два жовтки, додає масла і гірчицю.

Часниковий майонез

2.Опускаємо на саме денце блендер, включаємо і чекаємо, поки суміш не стане білою, вимикаємо апарат.
3. Додаємо в отриману суміш подрібнений часник і перчик, половинку столової ложки лимонного соку або оцту. Ще раз гарненько збиваємо інгредієнти.
4. Поміщати даний соус не потрібно в стерилізовані банки.

Часниковий майонез можна подавати у красивих піалах.

Готовий наш часниковий соус, перекладіть його в зручну для вас баночку і використовувати в міру потреби для приправки до м’яса, макаронів, млинців, коржиків, морепродуктів і овочів.

Подавати часниковий майонез можна до будь-яких страв.

Бажаємо вам приємного апетиту!

Жовтень 1st, 2015 by

Варто почитати: