Чай з м’ятою рецепт з фото , користь чаю з м’ятою

Чай з м’ятою – дуже корисний трав’яний напій, завдяки цілющим властивостям м’яти. Способів заварювання чаю з м’ятою безліч. Ось кілька цікавих рецептів. Іноді в житті бувають такі дні, коли не можеш упоратися з собою. Причини тому різні, а результат один – недосипання, нервозність, незрозумілі сни і так далі.

Цей стан обов’язково впливає на зовнішність людини. З’являються мішки під очима, прищі, вугри, целюліт, псується апетит, в наслідок чого січеться і ламаються волосся, псуються нігті. Затягувати при таких ознаках не можна. Це може спричинити за собою більш серйозні проблеми і розвинути різні види серйозних захворювань.

Дійте рішуче, але не різко. Для початку влаштуйте собі вихідний, а щоб розслабитися і заспокоїтися вам допоможе чай із зеленими гілочками м’яти. Зробити його дуже просто, тільки зловживати лікувальної м’ятою не можна. Можна випити не більше 3 склянок чудодійного чаю з м’ятою добу, а приймати не довше 1 – 2 тижнів поспіль. Найкраще перші 3 дні заварювати відвар ( чай з м’яти 3 рази в день, а наступні півтора тижні балувати себе ароматним дивом на ніч.

Склад:

  • 400 мл води;
  • 3 гілочки свіжої м’яти довжиною приблизно 15 см;
  • Цукор за смаком:

Як заварити чай з м’ятою

Рецепт приготування:

Користь чаю з м’ятою використовується протягом століть в народній і традиційній медицині. Застосування чаю з м’ятою приносить користь при порушенні травлення, розладі шлунка, зменшення симптомів подразненого кишечнику, болю в горлі та кашлю. Свіжозібрана м’ята на багато пахучіше сушеної або трави, купленої в аптеці. Ретельно промийте проточною водою кожен листочок і замочіть рослина в холодній воді на 10 хвилин.

Обтрусіть гілочки від води і просушіть на серветці або паперовому рушнику. Не допускайте попадання в чай холодної проточної води, яка обов’язково залишиться на листках рослини. Тепер з допомогою ножиць розріжте кожну гілочку на рівні частини приблизно по три сантиметри завдовжки, не забираючи нічого. Листя можна розрізати навпіл. Якщо м’ята вже має колір, то не зрізайте його – він теж іде в чай.

Тепер візьміть спеціальний чайник для заварки. Він має так само бути сухим. На дно покладіть підготовлені частини рослини. Залийте м’яту окропом і накрийте кришкою наявної в комплекті посудини. Усі наш смачний і корисний чай з м’ятою готовий .

Через 7 хвилин ви вже можете насолоджуватися ароматом зеленого чаю, приготовленого з свіжої м’яти. Пам’ятайте, що чоловікам захоплюватися таким відваром не можна. Це негативно впливає на потенцію.

Результат:

Квітень 21st, 2016 by

Варто почитати: