Буряк по-корейськи

Буряк по-корейськи.

Чим гарний і корисний буряковий салат.
Тим, що (практично) чудовий овоч не піддається термічній обробці, що передбачає повне збереження вітамінів і корисних властивостей. А вітамінів в буряку міститься більш ніж достатньо: вітаміни РР, С, групи В. Буряк багата органічними кислотами і мінералами.

Пропорції визначаються відповідно до свого смаку.
Інгредієнти для страви

Буряк очистити від шкірки,
Чисть буряк

натерти на тертці або використовувати для неї різання для корейської моркви.
Трьом буряк

Додати нарізану буряк оцет, перець, сіль, дрібно посічену або натертий часник, перемішати все.
Додаємо оцет, перець, сіль

Додаємо часник

Поставити на 20 хвилин каструльку з буряком на парну або водяну баню.
Ставимо буряк на парну або водяну баню

Сильно розігріте рослинне масло влити в буряковий салат. Добре перемішувати.
Добре перемішуємо

Остудити буряковий салат прибрати в холодильник настоюватися на 12 годин.
Буряк по-корейськи

Цей салат сприяє кращій засвоюваності шлунком грубої м’ясної їжі і роботі травлення.
Буряк по-корейськи

Вересень 30th, 2015 by

Варто почитати: