Бульйон із грінками, рецепт

Бульйон із грінками – це досить поживна, і, що важливо, смачне блюдо.

Ніяких особливо складних рецептів для такого бульйону немає, все виходить дуже швидко. Для того, щоб ви могли з’їсти бульйон із грінками, вам буде потрібно всього-то насушити сухарів і зварити звичайний курячий бульйон.

Коли будете подавати на стіл, бульйон і сухарики подайте в окремих тарілках, а далі кожен сам насипає в свою тарілку з супом скільки потрібно сухарів. Приємно їсти цю страву, поки сухарики не розмокнули і похрускують. Саме тому нам потрібна окрема тарілка для сухарів – щоб ви могли класти їх невеликими порціями і є хрусткими. Перчіть і соліть по своєму смаку.

Квітень 25th, 2016 by

Варто почитати: