Бісквітний пиріг з яблуками і виноградом

Смачний бісквітний пиріг з яблуками і виноградом

Всі ми любимо випити чашечку чаю в приємній компанії. Особливо це приємно, якщо до чаю запропоновано смачний пиріг. Його обов’язково потрібно спекти самим, щоб вийшов ніжний, легкий і надзвичайно смачний пиріг. Дуже хороший і доволі популярний смачний пиріг бісквітний з різними начинками. Його готувати – одне задоволення.

Ніяких проблем у процесі створення цього шедевра, а смак просто незабутній.

Такий пиріг ще і дуже доступний за ціною. Так що вдвічі приємно поставити на стіл такий кулінарний шедевр. Сам бісквіт по суті сухий. І щоб надати йому соковитості і смаку, ми додамо фрукти. Це будуть яблука і виноград без кісточок кишмиш.

Склад:

6 курячих яєць;

3-4 яблука невеликого розміру;

Маленька гроно винограду – близько 150 гр.;

1,5 склянки цукрового піску;

1,5 склянки борошна;

Як приготувати смачний бісквітний пиріг з яблуками і виноградом.

Рецепт приготування:

Включимо спочатку духовку, щоб вона розігрілася до 180 градусів.

Вбиваємо в миску яйця і готуємо цукор.

Яйця збиваємо міксером до появи однорідної маси і піни.

Тепер потроху додаємо в яйця цукор і збиваємо далі.

Маса повинна збільшитися в об’ємі. Крупинок цукру теж не повинно бути. Тоді ми прибираємо міксер і беремо інший інструмент для збивання – вилку або віночок.

Борошно просіваємо і акуратно перемішуємо її з цукрово-яєчною сумішшю. Міксером в даному випадку користуватися не варто, тому що тісто можна забити, і бісквіт не вийде повітряним, а жорстким.

Тепер підготуємо начинку. Яблука очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими шматочками. Виноград промиваємо і трохи просушуємо.

Кладемо фрукти в вийшло густе тісто і перемішуємо.

Застеляємо пергаментом форму або на деко і викладаємо на нього тісто. Розподіляємо його рівномірно по всій площі.

Ставимо форму в розігріту духовку (180 град.). випікаємо близько 20-25 хвилин. Перевіряємо готовність пирога паличкою. Якщо суха, значить випічка готова. Дістаємо з духовки пиріг з яблуками і даємо охолонути. Потім відокремлюємо від пергаменту і викладаємо на блюдо.

Травень 2nd, 2016 by

Варто почитати: