Біляші рецепт з фото покроково

Сьогодні ми пропонуємо вам смачний рецепт біляшів з м’ясом. Як приготувати за нашим рецептом біляші на сковороді ми розповімо вам детальніше.

Секрет смачних біляшів, рецепт з м’ясом криється, головним чином, у соковитості начинки і легкості тіста. У цих домашніх беляшах, рецепт з покроковими фото ви знайдете обидві якості. Попереджаємо, покуштувавши їх один раз, вам буде дуже складно відмовитися від нової порції! Біляші, рецепт на сковороді виходять неймовірно ароматними і пишними, а просто тануть у роті! Приємно, що готуються біляші, рецепт з м’ясом з самих звичайних інгредієнтів, просто і швидко. Отже, приступимо до приготування на нашу покрокового рецептом біляшів, з фото вам буде зрозуміло, як їх готувати.

Для приготування тесту нам знадобиться:

? склянки теплої води,

7 грам сухих дріжджів,

1 чайна ложка цукру,

1 склянку коров’ячого молока,

100 грам масла вершкового,

2 чайні ложки дрібної солі,

450 -500 г борошна.

Для приготування м’ясної начинки нам знадобиться:

? кг. м’ясного фаршу (яловичина + свинина),

100 мл вершків,

1 головка цибулі,

2 зубчики часнику,

сіль за смаком,

спеції за смаком,

для смаження використовуємо рафінована рослинна олія.

Спосіб приготування біляшів, рецепт з м’ясом:

Для початку підготуємо продукти за рецептом біляшів з м’ясом. Готуємо тісто. Для цього висипаємо в теплу (не гарячу) воду, дріжджі і цукор. Ретельно розмішуємо і залишаємо в теплому місці приблизно на 15 хв (повинна вирости «шапка»). Інші рецепти тесту ви можете знайти в статті тісто для біляшів.

Тепер розтоплюємо вершкове масло. Змішуємо його з теплим коров’ячим молоком і сіллю.

Додаємо піднявся розчин дріжджів з цукром. Гарненько перемішуємо і починаємо додавати борошно.

Місимо тісто. Пробуємо періодично його дістати з каструлі. Якщо витягується одним комком – переходимо до наступного етапу.

Кладемо тісто на стіл, припорошений борошном. Каструлю відставляємо, вона нам ще знадобиться. Продовжуємо вимішувати тісто, поступово додаючи борошно. У результаті тісто має стати гладким.

Беремо каструлю, наливаємо в неї будь-якого рослинного масла без запаху (приблизно 2 столові ложки). Розмазуємо його по всій внутрішній поверхні каструлі. Кладемо в неї тісто і старанно його обкачуємо. Далі накриваємо тісто тканиною, ставимо в містечко тепліше на 1,5 години або 2 (залежить від якості дріжджів). Чекаємо, коли тісто підійде.

В цей час займемося начинкою. Дрібно нарізаємо цибулю і висипаємо в фарш. Видавлюємо в нього часник, насипаємо спеції й сіль по смаку, перемішуємо. Вливаємо вершки і знову все ретельно розмішуємо.

І ось ми підійшли до найцікавішого – процесу ліплення і смаження. Беремо тісто, воно повинно бути легким і збільшиться в два рази.

Обминаємо його, змащуємо руки рослинним маслом і починаємо відокремлювати від тіста шматочки і скачувати з них кульки. Можна це робити ножем або просто відривати, як зручно. Кульки складаємо на без кісток борошном поверхню столу. Залишаємо заготовки хвилин на 10, щоб вони піднялися, а біляші вийшли особливо пишними. З цієї порції повинно вийде 11 – 15 біляшів.

В цей час беремо м’ясну начинку і робимо кульки вже з неї (повинно вийти стільки ж, скільки ми виліпили з тіста грудочок).

Знову повертаємося до наших кульок з тіста. На обваленной борошном поверхні приплющиваем кульку зверху долонею. Скалка вам навряд чи знадобиться, т. к. тісто м’яке і слухняне. Кладемо фарш посередині коржа і починаємо защипывать тісто по колу.

Начинка повинна апетитно виглядати, тому посередині залишаємо отвір. Даємо постояти близько 15 хвилин, щоб біляші підійшли. І приступаємо до смаження.

Смажимо у великій кількості рослинного масла без запаху. Спочатку з відкритої сторони, потім перевертаємо і смажимо з закритою.

Біляші, рецепт на сковороді викладаємо на блюдо, попередньо постеливши на дно паперову серветку, щоб вбралося зайве масло.

Подаємо наші біляші, рецепт з покроковими фото з м’ясом на стіл гарячими, поки хрустка скоринка, а аромат особливо чудовий!

Старинська Леся

Квітень 22nd, 2016 by

Варто почитати: