Баклажани з овочами і сиром

Це блюдо підійдуть для тих, хто хоче скинути зайву вагу. Воно є низько калорійною, але при цьому дуже ситним. Готується блюдо швидко і може довго зберігатися в холодильнику. Перед вживанням його потрібно всього лише розігріти в мікрохвильовій печі.

Для приготування страви нам знадобляться:

Склад:

баклажани 2 штуки;

гриби (печериці) 300 грамів;

перець болгарський 2-3 штуки;

цибуля ріпчаста 1 штука;

сир 100 грамів;

зелень.

Рецепт приготування:

Баклажани нарізаємо кружечками, солимо і складаємо в миску, щоб з них вийшов гіркий сік.

Поки баклажани стікають можна зайнятися нарізкою овочів і грибів. Цибулю і гриби нарізаємо великими кубиками.

Перець нарізаємо соломкою або дрібними кубиками.

Шаткуємо зелень.

Баклажани обсмажуємо на добре розігрітій сковорідці в невеликій кількості олії. Обсмажуємо з кожного боку за 1-2 хвилини, щоб баклажани трохи розм’якшилися.

Обсмажені кружальця баклажанів укладаємо на блюдо.

В невеликій кількості рослинного масла обсмажуємо гриби з цибулею.

Потім додаємо до них перець.

В самому кінці смаження додаємо зелень.

Залишаємо все під кришкою на 10 хвилин.

На кожне колечко баклажана накладаємо підготовлену начинку з овочів і грибів, приблизно по столовій ложці.

Зверху кожен скибочку притрушиваем натертим твердим сиром. Все відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 15 хвилин.

Результат:

Квітень 30th, 2016 by

Варто почитати: