Баклажани з начинкою рецепт з фото

Смажені баклажани – відмінна закуска. Якщо додати зверху ще багато різних смачних продуктів, наприклад, крабове м’ясо, оливки, то така проста закуска перетворюється на святкове блюдо.

Розглянемо рецепт приготування смачної закуски з баклажанів, а також список інгредієнтів, які будуть вам необхідні.

Що потрібно, щоб приготувати баклажани з начинкою:

Склад:

баклажани (середнього розміру) – 1 шт.;

соняшникова олія (магазинне, без запаху) – для смаження;

крабові палички або крабове м’ясо (якісні) – 50 грам;

шинка (будь-яка на ваш смак) – 6 шматочків;

огірок свіжий – 6 половинок;

кукурудза консервована – 30 шт.;

зелений лук (свіжий) – 1 гілочка;

оливки (зелені, без кісточок) – 3 шт.;

кухонна сіль – за смаком.

Що потрібно, щоб приготувати баклажани з начинкою:

Рецепт приготування:

Спочатку потрібно посмажити баклажани. Помийте їх і наріжте кружечками. Ріжте не товсто, щоб баклажани добре просмажаться. Викладіть кружечки баклажанів на тарілку і посоліть їх.

Соняшникову олію потрібно налити в сковороду і поставити її на піч, потім вимкнути вогонь.

Обсмажуйте з двох сторін баклажани до появи золотої скоринки.

Підготуйте тарілку або будь-яке блюдо, в якому будете закуску подати до столу. Викладіть на неї кружальця баклажанів.

Крабове м’ясо чи крабові палички потрібно натерти на крупній тертці.

Викладіть крабову начинку на кожен кружечок баклажана.

Шинку потрібно порізати на прямокутні шматочки і викласти по одному на кожен кружечок баклажана.

Свіжий огірок краще вибрати великого розміру. Помийте його і наріжте тонкими кружечками. Потім розріжте кружечок на дві частини.

Покладіть на кожен кружечок баклажана по половинці кружальця огірка.

На огірок викладайте по кілька кукурузинок.

Зелений лук помийте і дрібно поріжте. Оливки без кісточок розріжте на дві половинки вздовж. Викладіть по половинці оливки і посипте зеленою цибулею кожен кружечок баклажана.

Закуска з баклажанів з крабовим м’ясом, оливками, кукурудзою, шинкою і зеленою цибулею готова!

Квітень 26th, 2016 by

Варто почитати: