Абрикосовий пиріг з родзинками

сьогодні Приготуємо смачний абрикосовий пиріг з родзинками рецепт з покроковими фото .

Майстер клас з покроковими фото з приготування абрикосового пирога з родзинками. Розтоплюємо Маргарин. У каструлі змішуємо кефір (якщо він холодний, то бажано його трохи підігріти, інакше борошно погано розчиниться), яйця і цукор. Додаємо остиглий маргарин і ванілін. Все ретельно перемішуємо.

Склад:

1. Кефір – 200 мл;

2. Цукор – 150 грам;

3. Курага – 150 грам;

4. Родзинки (чорний) – 50 грам;

5. Маргарин – 50 грам;

6. Яйця – 2 штуки;

7. Борошно – 1 склянка;

8. Ванілін;

Рецепт приготування:

Майстер клас з покроковими фото з приготування абрикосового пирога з родзинками. Розтоплюємо Маргарин. У каструлі змішуємо кефір (якщо він холодний, то бажано його трохи підігріти, інакше борошно погано розчиниться), яйця і цукор. Додаємо остиглий маргарин і ванілін. Все ретельно перемішуємо.

Потихеньку всипаємо борошно.

Збиваємо тісто віночком або за допомогою блендера або міксера.

Сковороду або деко змащуємо олією. Виливаємо туди тісто. Ставимо в духовку на 150 градусів і випікаємо до готовності близько 40 хвилин.

Курагу і родзинки відварюємо в солодкуватою воді (як компот). Подрібнюємо варену курагу в однорідну масу у вигляді пюре.

Коли пиріг підніметься і підрум’яниться, дістаємо його. Охолоджуємо до кімнатної температури.

Змащуємо фруктовим пюре з кураги наш пиріг щільним шаром.

Зверху прикрашаємо вареним родзинками. Даємо пирога просочитися (30 хвилин).

Результат:

Квітень 23rd, 2016 by

Варто почитати: